Filtriraj rezultate

Pametni satovi

653 proizvoda

Pametni satovi nisu samo modni dodatak - ova mala čuda tehnologije na tvoje zapešće donose funkcionalnosti pametnog telefona, fitness trenera i zdravstvenog savjetnika. Izbor je velik, stoga temeljito istraži koji pametni sat kupiti.

Pametni sat mora biti kompatibilan s tvojim pametnim telefonom. Korisnicima iPhonea zato će najbolje odgovarati Apple Watch, dok za Android korisnike postoji puno širi raspon opcija u obliku Samsung, Fitbit, Garmin i drugih uređaja.

Praćenje zdravlja i fitness aktivnosti među glavnim su razlozima zašto kupiti pametni sat. Većina uređaja nudi praćenje koraka, potrošenih kalorija i srčanog ritma, dok napredniji modeli dodaju EKG, praćenje kisika u krvi (SpO2), praćenje sna, i detekciju pada. Želiš li detaljan uvid u svoje zdravlje i kondiciju, odaberi pametni sat s naprednim funkcijama.

Obrati pozornost na autonomiju baterije, ali i na to je li sat vodootporan. Prije kupovine također moraš odlučiti želiš li pametni sat s ekranom na dodir ili bi radije fizičke gumbe za navigaciju.

Neki pametni satovi imaju dodatne značajke kao što su NFC za beskontaktno plaćanje, LTE, GPS i slično - istraži koje se najbolje uklapaju u tvoje navike i potrebe.

Pametni sat savršen je spoj tehnologije i stila te postoji opcija za svaku potrebu. Satovi manjih dimenzija savršeni su tražiš li ženski pametni sat, dok su robusniji modeli s dodatnim sportskim funkcijama popularni kao muški pametni satovi. Razmisli o svojim prioritetima, bilo da je to zdravlje, fitness, komunikacija ili moda, i odaberi pametni sat koji najbolje odgovara tvojem životnom stilu i potrebama.

653 proizvoda
Amazfit GTR 3 pametni sat, crni/sivi
9 ponuda
Stavi u listu želja
Garmin Fenix 7 pametni sat, crni/srebrni
2 ponude
Stavi u listu želja
Garmin Fenix 6 Pro pametni sat, crni
2 ponude
Stavi u listu želja