Ultimate Ears Boom 3, crni/crveni/ljubičasti/plavi

od 137,89 € do 193,00 €
od 1.038,93 kn do 1.454,16 kn
Ultimate Ears Boom 3
Ultimate Ears BOOM 3 Lautsprecher Ultimate Ears BOOM 3 Lautsprecher
raspoloživo
137,89 €
1.038,93 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth zvučnik prijenosni, otporan na udarce, otporan na prašinu, vodootporan plava boja Vjernost zvuka na bilo kojoj glasnoćiBOOM 3 može se pohvaliti stvarno velikim volumenom za tako mali uređaj. Jedinstvena tehnologija obrade zvuka Ultimate Ears osigurava da se vaša omiljena glazba reproducira vjerno, na bilo kojoj glasnoći.Prostorni 360 ° zvukBOOM 3 je savršenstvo legendarnog cilindričnog dizajna, koji je posebno razvijen u nas za zvuk koji puni sobu u stereo kvaliteti koji se ravnomjerno emitira u svim smjerovima.Bogat, vjeran basZa razliku od većine prijenosnih zvučnika, BOOM 3 zvučnik daje glazbi bogatu, intenzivnu bas strukturu za istinski autentično glazbeno iskustvo. Bez pretjerivanja ili izobličenja.Praktično neuništivBOOM 3 posebno je razvijen tako da lako podnosi prskanje i izbočine koje se javljaju u svakodnevnom životu. Zvučnik je prošao preko 25 uistinu zahtjevnih testova izdržljivosti, uključujući nekoliko tisuća pritiska na tipke, stotine kapi, razne testove ispadanja i još mnogo toga. Stoga nastavite uživati u avanturama i zabavama bez oklijevanja. BOOM 3 je uvijek tu za svaku akciju, bilo na krovnoj terasi ili planinskom vrhu.Ovo je novi čarobni gumbBOOM 3 omogućuje vam reprodukciju, pauziranje i preskakanje pjesama izravno na zvučniku. Samo jedan dodir za jednostavno upravljanje glazbenim tokovima. Ili jednostavno stvorite popise pjesama za jedan dodir za Apple Music® i Deezer® Premium putem aplikacije. Prava glazba za svako raspoloženje, a da ne morate vaditi pametni telefon.Materijal koji reflektira svjetlostZvučnik BOOM 3 presvučen je dvotonskim materijalom koji je ne samo tvrd, već i izgleda stvarno vruće. Ova tkanina s performansama prvobitno je razvijena za obradu u jaknama za motocikle i odjeću za zaštitu od požara i posebno je dizajnirana za ekstremne potrebe. U našem posebnom postupku bojenja, materijal je obojen u dvije boje, a dostupan je u nizu izuzetno hladnih uzoraka u boji s efektom visokog sjaja.Vijek trajanja baterijeBOOM 3 koristi istu tehnologiju akumulatora kao i neki od najboljih električnih automobila. Može puštati glazbu 15 sati s jednim punjenjem, a da ne bude opušteno. Vodootporan je i uzgoranBOOM 3 u potpunosti je dizajniran da se povremeno navlaži, a samim tim je i potpuno vodootporan. IP67 klasa zaštite jamči da je zvučnik potpuno vodootporan i zaštićen od prašine te da ga možete u potpunosti uroniti u vodu do 30 minuta. Kada se vrati na površinu vode - jer zna plivati - i dalje će puštati glazbu jednako glasno i snažno.Bežično punjenje s napajanjemNabavite stanicu za punjenje POWER UP (dostupno odvojeno) kako biste uvijek mogli krenuti u sljedeću glazbenu avanturu s punim nabojem energije za svoj zvučnik BOOM 3.Ovaj tekst je strojno preveden.
1
165,00 €
1.243,19 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth zvučnik prijenosni, otporan na udarce, otporan na prašinu, vodootporan crvena Vjernost zvuka na bilo kojoj glasnoćiBOOM 3 može se pohvaliti stvarno velikim volumenom za tako mali uređaj. Jedinstvena tehnologija obrade zvuka Ultimate Ears osigurava da se vaša omiljena glazba reproducira vjerno, na bilo kojoj glasnoći.Prostorni 360 ° zvukBOOM 3 je savršenstvo legendarnog cilindričnog dizajna, koji je posebno razvijen u nas za zvuk koji puni sobu u stereo kvaliteti koji se ravnomjerno emitira u svim smjerovima.Bogat, vjeran basZa razliku od većine prijenosnih zvučnika, BOOM 3 zvučnik daje glazbi bogatu, intenzivnu bas strukturu za istinski autentično glazbeno iskustvo. Bez pretjerivanja ili izobličenja.Praktično neuništivBOOM 3 posebno je razvijen tako da lako podnosi prskanje i izbočine koje se javljaju u svakodnevnom životu. Zvučnik je prošao preko 25 uistinu zahtjevnih testova izdržljivosti, uključujući nekoliko tisuća pritiska na tipke, stotine kapi, razne testove ispadanja i još mnogo toga. Stoga nastavite uživati u avanturama i zabavama bez oklijevanja. BOOM 3 je uvijek tu za svaku akciju, bilo na krovnoj terasi ili planinskom vrhu.Ovo je novi čarobni gumbBOOM 3 omogućuje vam reprodukciju, pauziranje i preskakanje pjesama izravno na zvučniku. Samo jedan dodir za jednostavno upravljanje glazbenim tokovima. Ili jednostavno stvorite popise pjesama za jedan dodir za Apple Music® i Deezer® Premium putem aplikacije. Prava glazba za svako raspoloženje, a da ne morate vaditi pametni telefon.Materijal koji reflektira svjetlostZvučnik BOOM 3 presvučen je dvotonskim materijalom koji je ne samo tvrd, već i izgleda stvarno vruće. Ova tkanina s performansama prvobitno je razvijena za obradu u jaknama za motocikle i odjeću za zaštitu od požara i posebno je dizajnirana za ekstremne potrebe. U našem posebnom postupku bojenja, materijal je obojen u dvije boje, a dostupan je u nizu izuzetno hladnih uzoraka u boji s efektom visokog sjaja.Vijek trajanja baterijeBOOM 3 koristi istu tehnologiju akumulatora kao i neki od najboljih električnih automobila. Može puštati glazbu 15 sati s jednim punjenjem, a da ne bude opušteno. Vodootporan je i uzgoranBOOM 3 u potpunosti je dizajniran da se povremeno navlaži, a samim tim je i potpuno vodootporan. IP67 klasa zaštite jamči da je zvučnik potpuno vodootporan i zaštićen od prašine te da ga možete u potpunosti uroniti u vodu do 30 minuta. Kada se vrati na površinu vode - jer zna plivati - i dalje će puštati glazbu jednako glasno i snažno.Bežično punjenje s napajanjemNabavite stanicu za punjenje POWER UP (dostupno odvojeno) kako biste uvijek mogli krenuti u sljedeću glazbenu avanturu s punim nabojem energije za svoj zvučnik BOOM 3.Ovaj tekst je strojno preveden.
1
165,00 €
1.243,19 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth zvučnik prijenosni, otporan na udarce, otporan na prašinu, vodootporan crna Vjernost zvuka na bilo kojoj glasnoćiBOOM 3 može se pohvaliti stvarno velikim volumenom za tako mali uređaj. Jedinstvena tehnologija obrade zvuka Ultimate Ears osigurava da se vaša omiljena glazba reproducira vjerno, na bilo kojoj glasnoći.Prostorni 360 ° zvukBOOM 3 je savršenstvo legendarnog cilindričnog dizajna, koji je posebno razvijen u nas za zvuk koji puni sobu u stereo kvaliteti koji se ravnomjerno emitira u svim smjerovima.Bogat, vjeran basZa razliku od većine prijenosnih zvučnika, BOOM 3 zvučnik daje glazbi bogatu, intenzivnu bas strukturu za istinski autentično glazbeno iskustvo. Bez pretjerivanja ili izobličenja.Praktično neuništivBOOM 3 posebno je razvijen tako da lako podnosi prskanje i izbočine koje se javljaju u svakodnevnom životu. Zvučnik je prošao preko 25 uistinu zahtjevnih testova izdržljivosti, uključujući nekoliko tisuća pritiska na tipke, stotine kapi, razne testove ispadanja i još mnogo toga. Stoga nastavite uživati u avanturama i zabavama bez oklijevanja. BOOM 3 je uvijek tu za svaku akciju, bilo na krovnoj terasi ili planinskom vrhu.Ovo je novi čarobni gumbBOOM 3 omogućuje vam reprodukciju, pauziranje i preskakanje pjesama izravno na zvučniku. Samo jedan dodir za jednostavno upravljanje glazbenim tokovima. Ili jednostavno stvorite popise pjesama za jedan dodir za Apple Music® i Deezer® Premium putem aplikacije. Prava glazba za svako raspoloženje, a da ne morate vaditi pametni telefon.Materijal koji reflektira svjetlostZvučnik BOOM 3 presvučen je dvotonskim materijalom koji je ne samo tvrd, već i izgleda stvarno vruće. Ova tkanina s performansama prvobitno je razvijena za obradu u jaknama za motocikle i odjeću za zaštitu od požara i posebno je dizajnirana za ekstremne potrebe. U našem posebnom postupku bojenja, materijal je obojen u dvije boje, a dostupan je u nizu izuzetno hladnih uzoraka u boji s efektom visokog sjaja.Vijek trajanja baterijeBOOM 3 koristi istu tehnologiju akumulatora kao i neki od najboljih električnih automobila. Može puštati glazbu 15 sati s jednim punjenjem, a da ne bude opušteno. Vodootporan je i uzgoranBOOM 3 u potpunosti je dizajniran da se povremeno navlaži, a samim tim je i potpuno vodootporan. IP67 klasa zaštite jamči da je zvučnik potpuno vodootporan i zaštićen od prašine te da ga možete u potpunosti uroniti u vodu do 30 minuta. Kada se vrati na površinu vode - jer zna plivati - i dalje će puštati glazbu jednako glasno i snažno.Bežično punjenje s napajanjemNabavite stanicu za punjenje POWER UP (dostupno odvojeno) kako biste uvijek mogli krenuti u sljedeću glazbenu avanturu s punim nabojem energije za svoj zvučnik BOOM 3.Ovaj tekst je strojno preveden.
1
165,00 €
1.243,19 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth zvučnik prijenosni, otporan na udarce, otporan na prašinu, vodootporan ljubičasta Vjernost zvuka na bilo kojoj glasnoćiBOOM 3 može se pohvaliti stvarno velikim volumenom za tako mali uređaj. Jedinstvena tehnologija obrade zvuka Ultimate Ears osigurava da se vaša omiljena glazba reproducira vjerno, na bilo kojoj glasnoći.Prostorni 360 ° zvukBOOM 3 je savršenstvo legendarnog cilindričnog dizajna, koji je posebno razvijen u nas za zvuk koji puni sobu u stereo kvaliteti koji se ravnomjerno emitira u svim smjerovima.Bogat, vjeran basZa razliku od većine prijenosnih zvučnika, BOOM 3 zvučnik daje glazbi bogatu, intenzivnu bas strukturu za istinski autentično glazbeno iskustvo. Bez pretjerivanja ili izobličenja.Praktično neuništivBOOM 3 posebno je razvijen tako da lako podnosi prskanje i izbočine koje se javljaju u svakodnevnom životu. Zvučnik je prošao preko 25 uistinu zahtjevnih testova izdržljivosti, uključujući nekoliko tisuća pritiska na tipke, stotine kapi, razne testove ispadanja i još mnogo toga. Stoga nastavite uživati u avanturama i zabavama bez oklijevanja. BOOM 3 je uvijek tu za svaku akciju, bilo na krovnoj terasi ili planinskom vrhu.Ovo je novi čarobni gumbBOOM 3 omogućuje vam reprodukciju, pauziranje i preskakanje pjesama izravno na zvučniku. Samo jedan dodir za jednostavno upravljanje glazbenim tokovima. Ili jednostavno stvorite popise pjesama za jedan dodir za Apple Music® i Deezer® Premium putem aplikacije. Prava glazba za svako raspoloženje, a da ne morate vaditi pametni telefon.Materijal koji reflektira svjetlostZvučnik BOOM 3 presvučen je dvotonskim materijalom koji je ne samo tvrd, već i izgleda stvarno vruće. Ova tkanina s performansama prvobitno je razvijena za obradu u jaknama za motocikle i odjeću za zaštitu od požara i posebno je dizajnirana za ekstremne potrebe. U našem posebnom postupku bojenja, materijal je obojen u dvije boje, a dostupan je u nizu izuzetno hladnih uzoraka u boji s efektom visokog sjaja.Vijek trajanja baterijeBOOM 3 koristi istu tehnologiju akumulatora kao i neki od najboljih električnih automobila. Može puštati glazbu 15 sati s jednim punjenjem, a da ne bude opušteno. Vodootporan je i uzgoranBOOM 3 u potpunosti je dizajniran da se povremeno navlaži, a samim tim je i potpuno vodootporan. IP67 klasa zaštite jamči da je zvučnik potpuno vodootporan i zaštićen od prašine te da ga možete u potpunosti uroniti u vodu do 30 minuta. Kada se vrati na površinu vode - jer zna plivati - i dalje će puštati glazbu jednako glasno i snažno.Bežično punjenje s napajanjemNabavite stanicu za punjenje POWER UP (dostupno odvojeno) kako biste uvijek mogli krenuti u sljedeću glazbenu avanturu s punim nabojem energije za svoj zvučnik BOOM 3.Ovaj tekst je strojno preveden.
1
165,00 €
1.243,19 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Ultimate Ears Boom 3. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Ultimate Ears Boom 3. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0509920608028)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi