Filtriraj rezultate

Staklenici

242 proizvoda

Staklenici pružaju idealno okruženje za uzgoj biljaka tijekom cijele godine, štiteći ih od nepovoljnih vremenskih uvjeta i produžujući sezonu uzgoja. Evo nekoliko ključnih informacija o staklenicima:

Vrsta materijala: Postoji nekoliko materijala od kojih se staklenici mogu izrađivati, poput stakla za staklenik ili plastičnih ploča. Drveni staklenik i aluminijski staklenik često se biraju zbog svoje dugotrajnosti i estetskog izgleda.

Veličina: Na tržištu su dostupni različiti modeli, od mini staklenika i malih staklenika koji su savršeni za balkone i terase, do profesionalnih staklenika namijenjenih komercijalnoj upotrebi.

Cijena: Staklenik cijena može se znatno razlikovati ovisno o veličini, materijalima i opremi. Ponekad možete pronaći staklenik na akciji, što može biti povoljnija opcija za kupovinu.

Namjena: Dok se većina staklenika koristi za uzgoj voća, povrća i cvijeća, postoje i ukrasni staklenici koji služe kao estetski dodatak vrtu.

Mjesto prodaje: Mnoge trgovine nude staklenike na prodaju, bilo online ili u fizičkim trgovinama. Važno je usporediti cijene i karakteristike kako biste pronašli najbolju ponudu.

Dodatci: Osim osnovnog staklenika, možda ćete trebati dodatnu opremu poput sustava za navodnjavanje ili grijanja, ovisno o vašim potrebama i vrsti biljaka koje planirate uzgajati.

Plastenici: Uz staklenike, plastenici su također popularna opcija. Dok staklenici obično koriste staklo ili čvrste plastične ploče, plastenici koriste plastiku kako bi pružili zaštitu biljkama.

Pri odabiru staklenika, važno je uzeti u obzir vaše specifične potrebe, veličinu dostupnog prostora i proračun. Bilo da je riječ o malom stakleniku za balkon ili velikom profesionalnom stakleniku za komercijalni uzgoj, pažljivo planiranje može osigurati da vaš staklenik bude produktivan i dugotrajan.

242 proizvoda
Nature staklenik 69 x 49 x 160 cm
3 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik 9 m² 4,5 x 2 x 2 m
2 ponude
Stavi u listu želja
Staklenik 60 x 45 x 100 cm od jelovine
2 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik 6,86 m² 3,43 x 2 x 2 m
2 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik Čelik XL
2 ponude
Stavi u listu želja
HI staklenik s 2 vrata zeleni
2 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik 24 m² 6 x 4 x 2 m
1 ponuda
Stavi u listu želja