Filtriraj rezultate

Šupe

118 proizvoda

Vrtne kućice ili šupe savršeno su rješenje za organizaciju i pohranu u vrtu, bilo da je riječ o spremanju alata, bicikla ili drva. Od drvenih vrtnih kućica koje zrače tradicionalnim šarmom do izdržljivih metalnih kućica - bogata ponuda trgovina sadrži sve što ti je potrebno za efikasnu organizaciju.

Metalne vrtne kućice ili limene šupe su izdržljive i otporne na sve vremenske uvjete, pružajući dugotrajno spremište za alate i opremu. Tražiš li specijalizirano spremište za drva, ostava ili šupa za drva nudi specifičnu zaštitu i organizaciju za zalihe drva za ogrjev.

Za one koji cijene red i čistoću, vrtna kućica za alat savršena je za održavanje alata organiziranim i na dohvat ruke, a ujedno može poslužiti kao spremište za bicikle, štiteći ih od vremenskih uvjeta i krađe.

Limene vrtne kućice nude moderno i izdržljivo rješenje za pohranu, dok vrtne kućice od panela i montažne vrtne kućice pružaju fleksibilnost i jednostavnu instalaciju.

Vanjsko vrtno spremište omogućava ti da maksimalno iskoristiš svoj vanjski prostor, čineći ga urednim i organiziranim. Otkrij kako prava šupa ili kućica može transformirati tvoj vanjski prostor, nudeći praktično i estetsko rješenje za sve tvoje potrebe pohrane.

118 proizvoda
Vrtna kućica - 340 x 382 - smeđa
2 ponude
Stavi u listu želja
Keter Darwin 249359
1 ponuda
Stavi u listu želja
Keter Oakland 230390
1 ponuda
Stavi u listu želja
vidaXL Vrtna kućica siva metalna
3 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Vrtna kućica zelena metalna
3 ponude
Stavi u listu želja
Vrtna kućica - 340 x 382 - zelena
2 ponude
Stavi u listu želja
Vrtna kućica - 340 x 382 - siva
2 ponude
Stavi u listu želja