Filtriraj rezultate

Toaletni papiri

36 proizvoda

Toaletni papir je osnovna potrepština u svakom domaćinstvu, a kupovina na akciji može biti dobar način za uštedu. Ako tražite toaletni papir na akciji, evo nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir:

Vrste toaletnog papira: Na tržištu su dostupne različite vrste toaletnog papira, uključujući toaletni papir u listićima i toaletni papir u roli. Paloma toaletni papir u listićima je popularna opcija koje omogućuju precizno doziranje.

Brendovi: Među poznatim brendovima su Zewa, Perfex, Violeta i Linteo toaletni papir. Zewa toaletni papir, Violeta wc papir i Perfex toaletni papir na akcijo su česte promocije koje možete pronaći.

Kvaliteta i udobnost: Razmotrite mekoću, snagu i apsorpcijsku sposobnost papira. Violeta premium toaletni papir može ponuditi dodatnu mekoću i kvalitetu.

Cijena: Toaletni papir cijena varira ovisno o brendu, kvaliteti i količini. Najjeftiniji wc papir ili toaletni papir listići na akciji mogu biti povoljnija opcija, ali ponekad na uštrb kvalitete.

Pakiranje: Zewa wc papir 20 rola i Zewa 16 rola na akciji su primjeri većih pakiranja koja često dolaze s popustom i mogu biti ekonomičniji izbor.

Prodajna mjesta: Toaletni papir možete kupiti u trgovinama poput supermarketa i drogerija.

Pri odabiru toaletnog papira, razmotrite vaše preferencije u pogledu mekoće i apsorpcijske sposobnosti, količine koja vam je potrebna, te budžet. Kupovina toaletnog papira na akciji može biti odličan način za uštedu, posebno ako kupujete veće količine.

36 proizvoda
TOALETNI PAPIR 3-SLOJNI PERFEX
1 ponuda
Stavi u listu želja