Filtriraj rezultate

Vanjski (eksterni) diskovi

414 proizvoda

Vanjski (eksterni) hard diskovi su odlično rješenje za pohranu podataka, omogućavajući korisnicima da sačuvaju velike količine informacija u kompaktnom i prenosivom formatu. Bilo da trebaš dodatni prostor za arhiviranje fotografija, videozapisa, igara ili poslovnih dokumenata, eksterni hard diskovi nude fleksibilnost i sigurnost za sve tvoje potrebe pohrane.

Kada odlučuješ koji HDD kupiti, uzmi u obzir da je vanjski hard disk od 1 TB idealan za osnovne potrebe pohrane, dok eksterni hard disk 4 TB i veći pružaju obilje prostora čak i za najzahtjevnije korisnike. Modeli od 2 TB i 5 TB nude dobar balans između kapaciteta i cijene, čineći ih popularnim izborom za široki spektar upotreba.

Brendovi kao što su Seagate, Toshiba, WD (Western Digital), ADATA, i Transcend vodeći su proizvođači u industriji vanjskih HDD-ova, nudeći pouzdane uređaje visoke kvalitete. Seagate i Toshiba su poznati po svojoj izdržljivosti i brzini, dok WD Elements serija nudi odlične performanse i pouzdanost. ADATA se ističe svojim robusnim dizajnom namijenjenim za korisnike koji traže dodatnu zaštitu svojih podataka, a Transcend nudi širok raspon rješenja za eksternu memoriju s naglaskom na sigurnost i otpornost.

Vanjska ili eksterna memorija omogućava korisnicima jednostavno proširenje kapaciteta svojih računala ili mobilnih uređaja te laku razmjenu podataka između različitih platformi. Uz visoku mobilnost i praktičnost, vanjski HDD-ovi postali su nezaobilazan alat za osobne korisnike, fotografe i poslovne profesionalce.

Bez obzira na to tražiš li rješenje za backup važnih datoteka, dodatni prostor za multimedijske sadržaje ili pouzdanu opciju za transport podataka, vanjski hard diskovi nude raznolikost, performanse i sigurnost koja zadovoljava širok spektar potreba pohrane u digitalnom dobu.

414 proizvoda
Seagate 8TB Game Drive - Xbox
2 ponude
Stavi u listu želja
HDD EXT 4TB AD HD330 USB 3.2 Crni
1 ponuda
Stavi u listu želja
Intenso Memory Center - 8TB
1 ponuda
Stavi u listu želja
SEAGATE One Touch Desktop HUB 8TB
15 ponuda
Stavi u listu želja