nabava.net

Načini plaćanja

  • Plaćanje kreditnom karticom. Plaćanje u ratama (do maksimalno 6 rata) moguće je American Express karticom PBZ banke, te MasterCard i VISA karticama Zagrebačke banke. Minimalni iznos narudžbe u slučaju plaćanja u ratama je 500,00 HRK. Ostalim karticama moguće je samo jednokratno plaćanje.
  • Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom.
  • Plaćanje pouzećem.

Dostava

  • Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka GLS, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Neposredno nakon slanja pošiljke, na Vašoj e-mail adresi primit ćete poruku o broju prijevoznice kojim se možete služiti za praćenje, kako biste u svakom trenutku saznali status očekivane pošiljke. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no dostava kupljenog proizvoda će krenuti tek tijekom idućeg radnog dana, a bit će izvršena kroz 1-4 radna dana.
  • Dostava za naručene proizvode unutar Republike Hrvatske se ne naplaćuje, a prema drugim državama u Europskoj Uniji se naplaćuje prema važećem cjeniku lokalne kurirske službe. Kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.

Lokacije

Dubrovnik Osijek Pula Rijeka Sesvete Split Varaždin Zadar Zagreb Zaprešić Šibenik