Xiaomi Poco X3 Pro, 256GB, 6.67"

Poco X3 Pro je mobilni uređaj koji kombinira moćne performanse s atraktivnim dizajnom. Ako razmatrate dodavanje ovog telefona u svoju kolekciju, evo nekoliko ključnih informacija:

Dizajn i ekran: Poco X3 Pro ima elegantnu konstrukciju koja plijeni pažnju. Njegov veliki ekran osigurava kristalno jasne slike i fluidno korisničko iskustvo.

Cijena: Ovisno o regiji i trgovini, cijena Poco X3 Pro varira, ali generalno spada u kategoriju pristupačnih uređaja s visokim performansama.

Kamera: S višestrukim kamerama na poleđini, Poco X3 Pro je sposoban snimiti impresivne fotografije i videozapise u različitim uvjetima.

Performanse: Pokretan snažnim čipsetom i proširivom memorijom, Poco X3 Pro osigurava brz i učinkovit rad bez obzira na zadatke koje obavljate.

Dostupnost: Uređaj je široko dostupan u brojnim trgovinama, a posebno je popularan zbog često dostupnih akcijskih cijena.

Dodatne značajke: Osim glavnih specifikacija, Poco X3 Pro nudi brojne dodatne funkcije, uključujući 5G povezivost (ako je podržana), brzo punjenje i kvalitetan zvuk.

Ukupno gledano, ako tražite kvalitetan smartphone koji nudi izuzetnu vrijednost za novac, Poco X3 Pro je jedna od najboljih opcija na tržištu. U kombinaciji s povoljnom cijenom i snažnim performansama, Poco X3 Pro je odličan izbor za svakodnevne korisnike i entuzijaste.

Cijena 399,00 €
Xiaomi Poco X3 Pro
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Xiaomi Poco X3 Pro. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Xiaomi Poco X3 Pro. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6934177738296)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi