Leifheit čistač pločica i kade Flexi Pad s teleskopskom ručkom 41700

Cijena od 43,67 € do 48,24 €
Leifheit čistač pločica i kade Flexi Pad s teleskopskom ručkom 41700
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
4.00
1 komentar
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Leifheit čistač pločica i kade Flexi Pad s teleskopskom ručkom 41700. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Leifheit čistač pločica i kade Flexi Pad s teleskopskom ručkom 41700. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4006501417008)
Ocjene i komentari
4.00/ 5
1 ocjena
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Alma Zorić
10. 6. 2023. @ 8:18
Komentar
Proizvod je zaista odličan, drška je čvrsta, stabilna i proizvod je vrijedan. Upotreba višestruka
Teško je naći zamjensku krpu, a njih zaista treba jer se krpa relativno brzo opusti i spada. Bilo bi dobro da je glava proizvoda malo šira barem za 5 do 10cm. Onda bi to bio dodatni plus. Al kažem i bez toga proizvod je ok, ali nedostatak zamjenskih krpa je najveći problem. Barem ja ih dosada nisam uspjela naći za ovaj proizvod.
Kao što sam rekla proizvod je odličan, samo da je malo širi dio za brisanje, da može da obuhvati veću površinu čiščenja bilo bi odlično, ali nedostatak zamjenskih krpa je najveći problem. Barem ja ih još nisam uspjela pronaći.
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi