Vileda F19411 Easy Wring and CleanTurbo set

Vileda Turbo Mop je popularan izbor među proizvodima za čišćenje podova zbog svoje praktičnosti i efikasnosti. Ako razmišljate o kupnji Vileda Turbo Mop-a ili sličnih proizvoda, evo nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir:

Vrste mopova: Vileda Turbo Mop je poznat po svom jedinstvenom sustavu za cijeđenje koji olakšava čišćenje, dok Vileda Ultramax nudi drugačiji stil mopanja. Postoje i drugi modeli poput Vileda Easy Wring i Vileda Ultramax Set Box.

Akcije i ponude: Vileda Turbo Mop, Vileda Ultramax i Vileda mop akcija često su dostupne u trgovinama ili online, što vam može pomoći da uštedite novac.

Dodaci i rezervni dijelovi: Vileda rezervna krpa Turbo Mop 2u1, Vileda zamjenska krpa, Vileda turbo mop refil i Vileda turbo mop navlaka su korisni za održavanje i produžavanje životnog vijeka vašeg mop-a.

Kompleti za čišćenje: Vileda komplet za čišćenje podova Turbo i Vileda set za čišćenje nude sve što vam je potrebno za efikasno čišćenje vašeg doma.

Cijena: Vileda Turbo Mop cijena, kao i cijene ostalih modela, mogu varirati. Usporedite cijene kako biste pronašli najbolju ponudu.

Mjesto kupnje: Vileda Turbo Mop proizvodi su dostupni u trgovinama poput Muller, Kaufland, Plodine, Pevex, Interspar i Emmezeta.

Pri odabiru Vileda Turbo Mopa ili sličnog proizvoda, razmotrite veličinu prostora koji trebate čistiti, vrstu podova u vašem domu i vaše osobne preferencije za čišćenje. Vileda nudi širok raspon proizvoda koji mogu zadovoljiti različite potrebe čišćenja, od klasičnih mopova do specijaliziranih rješenja za čišćenje prozora i teško dostupnih mjesta.

Cijena od 27,89 € do 54,64 €
Vileda F19411 Easy Wring and CleanTurbo set
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Komplet mope Vileda Turbo EasyWring &, Clean s glavom i držačem ručke

Iscijedite bez napora. Vlažnost pokrova može se odrediti pojedinačno za svaku podnu oblogu s pedalom i pramenom kante. Kvalitetna glava mop 2u1 sastoji se od jedinstvene kombinacije mikrovlakana i crvenih vlakana. Temeljito i bez napora uklanja masnu prljavštinu i izuzetno je upijajući. Crvena Kraft vlakna lako uklanjaju mrvice i čestice jednim brisanjem. Jedinstvena trokutasta glava krpe jamči čišćenje bez tragova u svakom kutu. Brisanje turbo brisačem posebno je lako i prilagođeno leđima zahvaljujući kanti s pedalom i izvlačivoj teleskopskoj ručki. A vaše ruke ostaju čiste i suhe. Uz to, kanta je posebno lagana i ergonomskog oblika te tako osigurava optimalnu ravnotežu čak i kad je puna. Široki otvor za lijevanje i držač ručke na ručki čine rukovanje posebno jednostavnim. Ovaj tekst je strojno preveden. 146590
1
40,99 €
308,84 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Vileda F19411 Easy Wring and CleanTurbo set. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Vileda F19411 Easy Wring and CleanTurbo set. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4023103194113)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi