HAMA 176574 Pametan Wi-Fi utičnica razdelnik 10a višak napona zaštićeno

Cijena od 43,80 € do 48,99 €
HAMA 176574 Pametan Wi-Fi utičnica razdelnik 10a višak napona zaštićeno
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

WLAN utičnica u 4 smjera, bez čvorišta, pojedinačno preklopni, 4-smjerni USB Hama 00176574 WiFi razdjelna letva bijela 1 St.

Pametno upravljanje četiri električna potrošača na jednom mjestu ili odvojeno pomoću WLAN utičnice, npr. B. osvjetljenje kućnog kina i dnevne sobe, a također puni ili napaja USB uređaje na četiri USB priključka.Naša WLAN utičnica radi u potpunosti bez mrežnog prolaza (čvorišta): Ne trebate nikakav dodatni uređaj i štedite dodatne troškove jer utičnica uspostavlja izravnu WiFi vezu s usmjerivačem. Ispravna kontrola za svaki uređaj: svaka pojedinačna utičnica na pametnoj utičnici može se pojedinačno kontrolirati i programirati pomoću aplikacije. Inteligentna traka za napajanje s USB nadogradnjom: Napunite pametne telefone, tablete i druge uređaje izravno iz USB utičnica ili napajajte USB uređaje poput Fire TV-a.Korak po korak do pametne kuće: Pomoću aplikacije Hama Smart Solution možete proširiti i umrežiti svoj pametni dom s bilo kojim brojem proizvoda Hama pametne kuće. Bilo da se radi o sofi ili ležaljci na plaži: pomoću aplikacije Hama Smart Solution možete upravljati WiFi utičnicom s bilo kojeg mjesta i imati nadzor nad uređajima koji su na nju povezani u svakom trenutku. Je li Amazon Alexa ili Google asistent: Upotrijebite glasovnu kontrolu za prikladno prebacivanje uređaja koji su povezani na pametnu kućnu utičnicu.Jednostavna instalacija u vlastitu WiFi mrežu: Budući da nije potreban čvorište, svoje uređaje možete postaviti u roku od nekoliko minuta. Visoka kompatibilnost: radi s Amazon Alexa, Google Assistantom, iOS-om i Androidom, a svi proizvodi pametnih kuća drugih proizvođača koji su kompatibilni s Alexa i Google Assistantom mogu se povezati. Savršen početak: Višestruka utičnica WLAN idealna je za pametnu nadogradnju stanova ili kuća, ali i za podršku osobama s tjelesnim invaliditetom. Uključite / isključite uređaje u određeno vrijeme ili stvarajte grupe ili scene pomoću svojih uređaja integriranih u WLAN. Idealno za opremu za kućnu zabavu: npr. B. uključi televizor zajedno s Fire TV-om, ali Blu-Ray uređaj i igraća konzola ostaju isključeni. Na taj način možete uštedjeti energiju ciljanom kontrolom potrošača električne energije, čak i kad ste vani, ako zaboravite isključiti svjetlo, jer ste uvijek obaviješteni o trenutnom stanju putem aplikacije ili push obavijesti.Zaštita od preopterećenja: Ako su uređaji povezani s ukupnom strujom većom od 10 A, pametna utičnica automatski se isključuje kako bi zaštitila vaše uređaje.Ovaj tekst je strojno preveden. 00176574
1
48,99 €
369,12 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za HAMA 176574 Pametan Wi-Fi utičnica razdelnik 10a višak napona zaštićeno. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda HAMA 176574 Pametan Wi-Fi utičnica razdelnik 10a višak napona zaštićeno. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4047443443052)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi