Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robotski usisavač

Xiaomi Mop Pro 2 je visokokvalitetni robotski usisavač koji kombinira funkcionalnost usisavanja i brisanja poda u jednom uređaju. Kao član Xiaomi-jeve obitelji pametnih kućanskih aparata, ovaj model nastavlja tradiciju pružanja inovativnih rješenja za domaćinstva.

Značajke: Xiaomi Mop Pro 2, također poznat kao Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro, nudi napredne mogućnosti čišćenja koje olakšavaju održavanje čistoće u vašem domu. Dostupan je u različitim varijacijama, uključujući crnu i bijelu verziju.

Cijena: Mnogi korisnici su zainteresirani za cijenu Xiaomi Mop 2 Pro, bilo da se radi o standardnoj verziji ili specifičnoj varijanti poput Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Black ili Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White.

Napredne tehnologije: Ovaj robotski usisavač dolazi s nizom tehnologija koje olakšavaju čišćenje, uključujući mogućnost mokrog brisanja, detekciju prepreka i planiranje putanje.

Popularnost: Zbog svoje svestranosti i konkurentne cijene, Xiaomi Mop Pro 2 često je predmet akcija u raznim trgovinama, što ga čini još privlačnijim za kupce.

Sve u svemu, Xiaomi Mop Pro 2 je odličan izbor za sve one koji traže učinkovit i pouzdan robotski usisavač koji pruža izvrsnu vrijednost za novac.

Cijena 405,00 €
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robotski usisavač
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robotski usisavač. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro robotski usisavač. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0693417774185)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi