HEX dijagnostički alat za motocikle obd2 GS-911 WiFi Hobby 80214 Pogodno za (marke auta): BMW 10 vozila 1 St.

Cijena 489,00 €
HEX dijagnostički alat za motocikle obd2 GS-911 WiFi Hobby 80214 Pogodno za (marke auta): BMW 10 vozila 1 St.
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

HEX dijagnostički alat za motocikle OBD2 GS-911 WiFi Hobby Pogodno za (marke auta): BMW (Motorrad) 10 vozila 1 St. HEX GS-911 WiFi Hobby dijagnostički alat za motocikle OBD2 Pogodno za (marke auta): BMW (Motorrad) 10 vozila

GS-911wifi jedno je od vodećih računalnih proširenja softvera i hardvera za profesionalnu dijagnostiku upravljačkih jedinica na modernim BMW motociklima. Sastoji se od GS-911 wifi sučelja za računala s USB vezom i dijagnostičkog softvera GS-911. Osim USB-a, GS-911wifi može prenositi podatke i putem WiFi-ja (W-Lan), a postoji i mogućnost samostalnog rada na platformi u pregledniku na mobilnim uređajima poput mobitela, pametnih telefona i kupina. GS-911wifi je stoga također prikladan za Apple iOS (iPhone, iPad)!Idealan je kao pomoćno i hitno sredstvo na svakoj turneji. Neovisno provjerite upravljačke jedinice vašeg BMW-a.Pročitajte svoje pamćenje grešaka sami, jer ako postoji problem, najbliža radionica je često daleko!Koristite GS-911wifi za samostalno i samostalno izvršavanje popravaka, servisnih radova, osnovnih postavki, dopunjavanja i posebnih zahtjeva na vašem BMW motociklu. Veliki broj dijagnostičkih funkcija može se izvesti gotovo na razini radionice.Funkcionalni pregled pojedinih modela motocikala nalazi se u odjeljku Dokumenti i preuzimanja na ovoj stranici.Poništite intervale servisaNapravite kodiranjePrikaži vrijednosti u stvarnom vremenuČitanje / brisanje pogrešakai još mnogo toga ...Napomene:Verzija Hobby / Enthusiast licencirana je za servisne radove na do 10 motocikala - od 11. godine Vozilu su dostupne samo osnovne funkcije, a profesionalna / profesionalna verzija je neograničenaOriginalni adapter dijagnostičkih konektora GS-911 OBD-2 (EU4) do 10Pin potreban je za modele BMW-a do svibnja 2017. s okruglim dijagnostičkim priključkom. Ovaj tekst je strojno preveden.
1
489,00 €
3.684,37 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za HEX dijagnostički alat za motocikle obd2 GS-911 WiFi Hobby 80214 Pogodno za (marke auta): BMW 10 vozila 1 St.. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda HEX dijagnostički alat za motocikle obd2 GS-911 WiFi Hobby 80214 Pogodno za (marke auta): BMW 10 vozila 1 St.. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6009900368610)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi