Filtriraj rezultate

Alkotesteri

36 proizvoda

Kućni alkotest nužan je dodatak svakome tko se zalaže za odgovornu konzumaciju alkohola. Želiš li biti siguran da si sposoban za vožnju ili pratiti svoju konzumaciju alkohola, alkotester je neophodan alat. Ovdje ćeš pronaći širok spektar uređaja za alkotestiranje kao što su kućni testovi na alkohol ili napredni digitalni alkotesteri, osmišljeni da pruže brze i točne rezultate.

Pitaš li se gdje kupiti alkotest, na pravom si mjestu. Velika ponuda alkotesta pokriva različite modele i cjenovne kategorije pa ćeš lako pronaći uređaj koji najbolje odgovara tvojim potrebama, a da se pritom cijena alkometra uklapa u tvoj budžet.

Kućni alkotest postao je nezaobilazan uređaj u mnogim domaćinstvima, omogućavajući korisnicima da lako provjere svoju razinu alkohola prije nego što donesu odluku o vožnji. Tester za alkohol dolazi u raznim oblicima, uključujući kompaktne modele koji se lako mogu nositi sa sobom, što ih čini idealnim za noćne izlaske ili putovanja.

Neovisno tražiš li osnovni kućni test na alkohol ili profesionalni uređaj za alkotestiranje, važno je odabrati uređaj koji je jednostavan za korištenje, brzo daje rezultate i, što je najvažnije, nudi točna i pouzdana očitanja. Naš asortiman proizvoda osigurava da ćeš pronaći savršeni alkotester koji će ti pomoći da ostaneš odgovoran i siguran, bilo da si kod kuće ili na putu.

36 proizvoda
SCA BA01 V2 Alkotester SENCOR
1 ponuda
Stavi u listu želja
Mali osobni alkotest
1 ponuda
Stavi u listu želja
Alkometar ALCOVISOR Mars BT
1 ponuda
Stavi u listu želja
ACE 100082 potvrda kalibracije
1 ponuda
Stavi u listu želja
ACE AF-33 & DA-7100 usnik prozirna
1 ponuda
Stavi u listu želja
Tragač x101 0 - 0,199% crno
2 ponude
Stavi u listu želja
ACE AFM-5 MS usnik prozirna
2 ponude
Stavi u listu želja