Filtriraj rezultate

Punjači za električna vozila

295 proizvoda

Imaš li električno vozilo ili razmišljaš o njegovoj kupovini, važno je razumjeti različite opcije punjenja koje su ti dostupne.

Wallbox punjač je stacionarni punjač za električna vozila (EV) koji se montira na zid, obično u garaži, na parkiralištu ili na bilo kojem drugom prikladnom mjestu gdje se električna vozila često pune.

Ovi punjači pružaju brže punjenje u odnosu na standardne kućanske utičnice, zahvaljujući većoj snazi koju mogu isporučiti. Većina Wallbox punjača spada u kategoriju punjača Level 2, što znači da koriste električnu energiju od 240 volti, omogućavajući brže punjenje u odnosu na Level 1 punjače koji koriste standardne kućanske utičnice.

Prijenosni punjači za električne automobile su dizajnirani da budu kompaktni i laki za nošenje, što ih čini idealnim rješenjem za vozače električnih vozila koji žele imati mogućnost punjenja svojih vozila kada nisu kod kuće ili u blizini stacionarnog punjača. Ovi punjači obično koriste standardne kućanske utičnice i mogu se jednostavno spojiti na električnu mrežu bez potrebe za posebnom instalacijom.

Prijenosni punjači za EV vozila obično nude sporije brzine punjenja u usporedbi s fiksnim, zidnim punjačima ili brzim punjačima na javnim punionicama, ali pružaju značajnu fleksibilnost i udobnost za vlasnike električnih vozila.

Kablovi za punjenje električnih vozila su također ključni dio opreme. Odabir pravog kabla za punjenje auta može značajno utjecati na brzinu i efikasnost punjenja.

Ulaganje u kvalitetan punjač za električna vozila i odgovarajuće kablove za punjenje ključno je za maksimiziranje performansi i dugovječnosti električnog vozila. Bilo da tražiš jednostavnu kućnu opciju ili potrebu za brzim punjenjem na putu, širok raspon dostupnih proizvoda osigurava da postoji rješenje koje će zadovoljiti tvoje specifične potrebe. Učini prelazak na električna vozila još lakšim i praktičnijim uz pravi set punjača i kablova.

295 proizvoda
Commander 2 EU + APAC
1 ponuda
Stavi u listu želja
KIT-PLP1-(22kW/5M/T2/B)&MTR
1 ponuda
Stavi u listu želja
Wallbox Pulsar Plus PLP1-0-2-2-9-001
3 ponude
Stavi u listu želja
Wallbox Pulsar Plus PLP1-0-2-2-9-002
1 ponuda
Stavi u listu želja