Filtriraj rezultate

Televizori

1688 proizvoda

Kada odlučuješ koji televizor kupiti, prvo se trebaš upoznati s najvažnijim specifikacijama kako bi osigurao najbolje iskustvo gledanja. Xiaomi, Samsung, Hisense, Philips i LG su među vodećim brendovima koji nude širok spektar modela, uključujući i one s Android TV platformom, koja ti omogućuje pristup brojnim aplikacijama i sadržajima.

Prvo osiguraj da veličina zaslona odgovara prostoriji u kojoj ćeš gledati televizor. Imaš li manji prostor, 50" televizor može biti sasvim dovoljan, dok 70" modeli pružaju veličanstveno iskustvo u većim prostorijama. Također obrati pozornost na rezoluciju ekrana - iako su Full HD televizori još uvijek popularni, 4K ili UHD televizori novi su standard jer nude znatno bolju oštrinu i detalje slike. Postoji i 8K rezolucija, ali je ona prikladnija za veće ekrane te je ograničena količina sadržaja koji je optimiziran za tu rezoluciju.

Vrsta ekrana također igra bitnu ulogu. LED televizori su najpopularniji, nudeći dobru kvalitetu slike i efikasnost, OLED televizori pružaju izvanrednu kvalitetu slike s dubokim crnim tonovima i živopisnim bojama, dok su QLED televizori poznati po svojoj sjajnoj svjetlini i širokom spektru boja.

Smart TV ili pametni televizori novi su standard. Većina televizora povezuje se na WiFi i nudi brojne aplikacije, omogućujući pristup streaming servisima kao što su Netflix, YouTube, i drugi. HDMI i USB portovi su bitni za spajanje vanjskih uređaja poput igraćih konzola ili Blu-ray playera.

Također, ne zaboravi na kvalitetu zvuka. Iako većina televizora ima ugrađene zvučnike, za bolje audio iskustvo preporučujemo soundbar ili drugi vanjski audio sustav.

Uzmi u obzir ove elemente i znat ćeš prepoznati najbolji LG, Samsung, Sony, Philips, Panasonic ili drugi televizor za svoje potrebe, bilo da tražiš uređaj za gledanje filmova, sportskih događaja, igranje video igara ili kao platno za svoje kućno kino. Uz ove smjernice izbor je znatno lakši.

1688 proizvoda