Filtriraj rezultate

Cjelogodišnje gume

7422 proizvoda

Cjelogodišnje, all-season ili univerzalne gume su praktično rješenje za vozače koji žele izbjeći sezonsku zamjenu guma, pogotovo voze li na području blage klime. Ove svestrane auto gume dizajnirane su da pružaju sigurnu vožnju u širokom rasponu uvjeta na cesti, od toplih ljetnih dana do hladnih zimskih mjeseci.

Brendovi kao što su Sava, Michelin, Hankook, Goodyear, Continental i Bridgestone nude raznovrsne modele cjelogodišnjih guma koje kombiniraju izvrsne performanse na suhoj i mokroj podlozi, kao i zadovoljavajuću sposobnost vožnje po snijegu. Kada istražuješ koje cjelogodišnje gume kupiti, važno je provjeriti preporuke proizvođača vozila za odgovarajuće dimenzije guma kako bi osigurao optimalne performanse i sigurnost. Kada istražuješ koje cjelogodišnje gume kupiti, provjeri specifikacije proizvođača vozila za preporučene dimenzije guma kako bi osigurao optimalne performanse i sigurnost.

Također, obrati pažnju na trajnost i učinkovitost potrošnje goriva. Cjelogodišnje gume mogu varirati u pogledu otpora kotrljanja, što može utjecati na potrošnju goriva tvog vozila. Modeli s nižim otporom kotrljanja mogu pružiti bolju ekonomičnost goriva, dok istovremeno nude dug vijek trajanja.

Neki modeli cjelogodišnjih guma dolaze s dodatnim značajkama poput pojačane izdržljivosti bočnih zidova ili tehnologije koja smanjuje razinu buke tijekom vožnje. Istraži koje dodatne značajke mogu doprinijeti tvojoj udobnosti i sigurnosti na cesti.

7422 proizvoda
Sava All Weather ( 205/55 R16 94V XL )
4 ponude
Stavi u listu želja
Sava All Weather ( 185/60 R14 82H )
4 ponude
Stavi u listu želja
Sava All Weather ( 195/50 R15 82H )
2 ponude
Stavi u listu želja