Filtriraj rezultate

Šupe

121 proizvod

Šupa ili vrtna kućica može biti iznimno korisna za pohranu alata, vrtnih strojeva, bicikala, drva i drugih predmeta. Bilo da je riječ o metalnoj, drvenoj ili plastičnoj konstrukciji, važno je razmotriti nekoliko ključnih faktora prilikom odabira šupe:

Materijal: Metalne šupe obično su dugotrajne i otporne na štetočine, ali mogu biti podložne koroziji. Drvene šupe pružaju prirodan izgled, ali mogu zahtijevati više održavanja kako bi bile otporne na vremenske uvjete i štetočine. Plastične šupe su otporne na vremenske uvjete i lako se održavaju.

Veličina: Razmislite koliko prostora vam je potrebno. Da li trebate malu ostavu samo za alat ili veću šupu za strojeve, bicikle i drva?

Sigurnost: Ako planirate pohraniti vrijedne predmete, razmislite o šupi s čvrstom bravom ili mogućnošću dodavanja brave.

Otpornost na vremenske uvjete: Ako živite u području s čestim padalinama ili jakim vjetrovima, odaberite šupu koja je dobro izolirana i otporna na takve uvjete.

Montaža: Neki modeli dolaze u kompletima za samostalnu montažu, dok drugi možda zahtijevaju profesionalnu instalaciju.

Održavanje: Koliko često i koliko temeljito ćete trebati održavati vašu šupu? Na primjer, drvene šupe mogu zahtijevati povremeno bojanje ili lakiranje.

Izgled: Estetika je također važna. Odaberite šupu koja se uklapa u izgled vašeg dvorišta ili vrta.

Dodatne značajke: Neki modeli mogu imati prozore, ventilacijske otvore, police ili kuke za dodatnu pohranu.

Kada razmatrate sve ove faktore, lakše će vam biti odabrati šupu koja najbolje odgovara vašim potrebama i prostoru koji imate na raspolaganju.

121 proizvod
Vrtna kućica - 340 x 382 - smeđa
2 ponude
Stavi u listu želja
Keter Darwin 249359
1 ponuda
Stavi u listu želja
vidaXL Vrtna kućica siva metalna
3 ponude
Stavi u listu želja
Vrtna kućica - 340 x 382 - siva
2 ponude
Stavi u listu želja
Vrtno spremište od impregnirane borovine
4 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Vrtna kućica zelena metalna
3 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Vrtna kućica antracit čelična
2 ponude
Stavi u listu želja