Filtriraj rezultate

Zimske auto gume

9493 proizvoda

Za optimalno prianjanje i maksimalnu sigurnost u zimskim mjesecima pomažemo ti pronaći najbolje zimske gume za tvoje vozilo. Specijalno dizajnirane za vožnju po niskim temperaturama i obilnijim padalinama, zimske gume su obavezna zimska oprema i ključ sigurne vožnje.

Zimske gume imaju posebne oznake koje ih razlikuju od ljetnih i cjelogodišnjih guma. Traži gume s oznakom "M+S" (blato + snijeg), kao i simbol planine s tri vrha i pahulje (oznaka za snijeg). Živiš li u području blagih zima, gume M+S bit će ti dovoljne. Međutim, za područja s teškim zimskim uvjetima odaberi gume s oznakom za snijeg.

Kada odlučuješ koje zimske gume kupiti, obavezno provjeri preporuke proizvođača vozila. Pravilna veličina i specifikacije osiguravaju da gume pravilno pristaju na tvoje vozilo i pružaju optimalne performanse.

Recenzije auto guma odličan su izvor informacija o tome kako se različiti modeli zimskih guma ponašaju u stvarnim uvjetima pa prije kupovine provjeri koje je zimske gume ADAC, HAK ili drugi pouzdani izvor ocijenio najboljima.

Među popularnim izborima za sigurnu vožnju zimi nalaze se modeli kao što su Sava Eskimo, koji nudi izvrsno prianjanje na snijegu i ledu, Continental WinterContact s naprednom tehnologijom za bolje upravljanje na zimskim cestama, te Bridgestone Blizzak, poznat po svojoj izdržljivosti i performansama u ekstremnim zimskim uvjetima. Uniroyal Winter i Hankook Winter i*cept ističu se svojim uravnoteženim performansama na različitim zimskim površinama, dok Goodyear UltraGrip, Dunlop Winter Sport i Michelin Alpin osiguravaju izuzetnu sigurnost i udobnost vožnje čak i u najtežim zimskim uvjetima.

Investicija u kvalitetne zimske gume ključna je za sigurnost tijekom zimskih mjeseci. Pridržavaj se ovih savjeta kako bi odabrao najbolje zimske gume koje će tvoje vozilo održavati sigurnim na snijegu, ledu i niskim temperaturama.

9493 proizvoda