Filtriraj rezultate

Autosjedalice

547 proizvoda

Istražuješ koja je najbolja autosjedalica za sigurnost i udobnost tvojeg djeteta tijekom vožnje? Odabir prave autosjedalice nužan je za sigurnost mališana, ali ona se istovremeno mora moći prilagoditi potrebama obitelji. Srećom, postoji širok izbor, bez obzira na to tražiš li autosjedalicu 0-18 kg za najmlađe, autosjedalicu 9-36 kg koja prati rast djeteta ili booster sjedalicu za stariju djecu.

Neke od najboljih autosjedalica na tržištu dolaze od proizvođača Peg Perego, Foppapedretti, Lionelo i Lorelli Bertoni koji se ističu posvećenošću sigurnosti, kvaliteti i inovacijama. Brendovi Cybex, Joie, Maxi Cosi, Chicco, Nania i Romer također se ističu u kategoriji visokokvalitetnih autosjedalica, a kombiniraju inovativne sigurnosne tehnologije i udobnost.

Za dodatnu sigurnost prouči isofix autosjedalice. One pružaju jednostavnu i sigurnu instalaciju, osiguravajući da je sjedalica za auto uvijek pravilno postavljena. Booster sjedalice s naslonom, kao što su one od Freeon i Kinderkraft, nude dodatnu podršku i udobnost, čineći duže putovanje ugodnijim za stariju djecu.

Za roditelje koji traže autosjedalice za djecu sa specifičnim sigurnosnim karakteristikama, brendovi kao što su Besafe i Stokke nude vrhunske modele dizajnirane da pruže maksimalnu zaštitu i udobnost. Koju god autosjedalicu da odlučiš kupiti, važno je pronaći model koji odgovara tvojim potrebama, budžetu i specifikacijama tvog vozila.

Odabir najbolje autosjedalice za djecu prelazi pitanje brenda ili cijene - radi se o pronalaženju savršene kombinacije sigurnosti, udobnosti i praktičnosti koja odgovara tvojem životnom stilu i pruža mir od brige dok si na putu. Uvijek izaberi proizvod koji zadovoljava ili premašuje sigurnosne standarde, osiguravajući najbolju moguću zaštitu za tvoje dijete.

547 proizvoda
Maxi-Cosi autosjedalica Titan, 9-36 kg
4 ponude
Stavi u listu želja
Maxi-Cosi autosjedalica Titan
3 ponude
Stavi u listu želja
Cybex autosjedalica Sirona, siva
1 ponuda
Stavi u listu želja
Cybex autosjedalica Aton, crna
1 ponuda
Stavi u listu želja
Maxi-Cosi autosjedalica Titan Pro
2 ponude
Stavi u listu želja
Cybex autosjedalica Sirona, crna
2 ponude
Stavi u listu želja
Maxi-Cosi autosjedalica Pebble plus
1 ponuda
Stavi u listu želja
Maxi-Cosi Ogledalo za Nadzor Bebe
1 ponuda
Stavi u listu želja
CAM autosjedalica Vista i-Size 180
1 ponuda
Stavi u listu želja
Joie autosjedalica Trillo LX, 15-36 kg
3 ponude
Stavi u listu želja