Filtriraj rezultate

Kosilice za travu

470 proizvoda

Kosilice za travu su neophodan alat za održavanje travnjaka. Bilo da se radi o malim vrtovima ili velikim zelenim površinama, postoji širok spektar kosilica dizajniranih da zadovolje različite potrebe i preferencije korisnika - od samohodnih kosilica koje olakšavaju košnju većih površina bez potrebe za ručnim guranjem, do specijaliziranih traktorskih kosilica idealnih za vrlo velike površine.

Električne kosilice za travu, poput onih koje nude Bosch i Greenworks, karakterizira tiši rad i manje emisije, što ih čini ekološki prihvatljivijim izborom. Ove kosilice posebno su pogodne za manje vrtove gdje je lakoća upotrebe i održavanja ključna. S druge strane, benzinske kosilice koje nudi niz proizvođača uključujući Stihl i Husqvarna pružaju veću snagu i mobilnost, čineći ih idealnim za košnju većih i zahtjevnijih travnjaka.

Za one koji traže vrhunsku učinkovitost, motorna kosilica nudi izdržljivost i snagu potrebnu za rješavanje guste trave i neravnih terena. Brandovi kao što su Makita i Toro kosilice poznati su po svojim snažnim i pouzdanim motorima koji mogu izdržati teške uvjete rada.

Samohodna kosilica za travu je savršen izbor za one koji žele udobnost i efikasnost, smanjujući fizički napor prilikom košnje. ADK, Alpina i Iskra su neki od brandova koji nude ove praktične modele, kombinirajući kvalitetu s funkcionalnošću.

Neovisno o veličini travnjaka ili specifičnim zahtjevima koje imaš, tržište nudi uistinu širok raspon kosilica za travu, od električnih i benzinskih do samohodnih i traktorskih modela, a tu su čak i robotske kosilice. Zato dobro razmisli koju kosilicu za travu kupiti kako bi tvoj travnjak bio dobro održavan, doprinoseći ljepoti i vrijednosti tvojeg doma.

470 proizvoda
Motorna kosilica SMARTOOL M510I-T6
1 ponuda
Stavi u listu želja
ADK WR65242 motorna kosilica za travu
1 ponuda
Stavi u listu želja
Honda HRD 536 motorna kosilica za travu
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motorna kosilica Hyundai HDM-510P
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motorna kosilica SMARTOOL S463-T6
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motorna kosilica Hyundai HDM-530S
1 ponuda
Stavi u listu želja