D Mono baterija GP NiMH 3000 mAh RECYKO, 1,2 V, pakiranje od 2 kom. GP Batteries ReCyko mono (l) akumulator NiMH 3000 mAh 1.2 V 2 St.

Cijena 17,99 €
D Mono baterija GP NiMH 3000 mAh RECYKO
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

D Mono baterija GP NiMH 3000 mAh RECYKO, 1,2 V, pakiranje od 2 kom. GP Batteries ReCyko mono (l) akumulator NiMH 3000 mAh 1.2 V 2 St.

Okrugli su, snažni i prikladni za širok raspon primjena. Ove velike, okrugle baterije iz GP-a su mono ćelije, koje se nazivaju i mono ili D baterije, koje su idealne za profesionalne video kamere i bežične igračke. Daju dug život električnim alatima, prijenosnim radijima i svjetiljkama za kampiranje, kao i svjetiljkama, zvučnicima i drugim kućanskim gutačima električne energije. Ove baterije imaju posebno nisko samopražnjenje i još uvijek su vrlo snažne čak i nakon godinu dana bez punjenja. Snage mu je 3000 mAh koji je spreman za korištenje odmah nakon vađenja iz pakiranja. Ove baterije mogu trajati do 1000 (!) Može se puniti jednom ili koristiti 6 godina. S ovim baterijama definitivno birate ',zeleni', proizvod jer su jeftine i održive za korištenje.Ovaj tekst je strojno preveden. GPRCK300D143C2
1
17,99 €
135,55 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za D Mono baterija GP NiMH 3000 mAh RECYKO. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda D Mono baterija GP NiMH 3000 mAh RECYKO. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4891199223143)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi