Brilliant Cava G99384/75 LED stropna svjetiljka crna, bijela 52 W toplo bijela do bijela dnevnog svijetla s daljinskim upravljačem Energetska učinkovitost 2021: E (A - G)

Cijena 144,99 €
Brilliant Cava G99384/75 LED stropna svjetiljka crna
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Brilliant G99384/75 Cava LED stropna svjetiljka LED LED fiksno ugrađena 52 W crna, bijela

Stropna svjetiljka Cava stvara ugodno, privlačno svjetlo gdje god vam zatreba. Bilo u spavaćoj sobi ili u hodniku - Cava se uklapa bilo gdje. LED tehnologija s dugim vijekom trajanja čini ova svjetla istovremeno i uštedom energije. Stropna svjetiljka proizvodi toplo bijelo svjetlo koje je ugodno posvuda. Sa 6000 lumena, stropno svjetlo s 1 svjetiljkom posebno je jako i stoga je dizajnirano za optimalno osvjetljavanje velikih prostorija bez dodatnih izvora svjetlosti. Daljinski upravljač uključen je u opseg isporuke ove svjetiljke. To se može koristiti za upravljanje brojnim funkcijama. U nekim se slučajevima puno svjetlo smatra korisnim, u drugim situacijama prigušeno svjetlo je prikladnije. Fleksibilna postavka vrlo je jednostavna s daljinskim upravljačem. Isporuka uključuje i baterije za upravljanje daljinskim upravljačem. Boja svjetla LED dioda može se pojedinačno odabrati pomoću CCT tehnologije, ovisno o željenom ambijentu. CCT definira temperaturu boje bijele LED diode i navedena je u Kelvinu. Sav potreban materijal za montažu uključen je u opseg isporuke.Ovaj tekst je strojno preveden. G99384/75
1
144,99 €
1.092,43 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Brilliant Cava G99384/75 LED stropna svjetiljka crna. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Brilliant Cava G99384/75 LED stropna svjetiljka crna. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4004353390654)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi