Filtriraj rezultate
Traženi proizvod više nije dostupan, probajte promijeniti kriterije pretrage!

Aparati za tjesteninu

25 proizvoda

Kada istražuješ koji aparat za tjesteninu kupiti, prvo moraš odlučiti želiš li ručni ili električni aparat. Ručne mašinice za tjesteninu su povoljne i fleksibilne, dok električni aparati za tjesteninu kao što je npr. Philips aparat nude brzinu i efikasnost, znatno skraćujući vrijeme pripreme.

Materijal iz kojeg je stroj za izradu tjestenine izrađen igra bitnu ulogu u njegovoj trajnosti i lakoći održavanja. Aparat za tjesteninu od nehrđajućeg čelika je robustan, otporan na koroziju i jednostavan za čišćenje, što je nužno za očuvanje čistoće u kuhinji.

Da bi tvoje kulinarsko iskustvo bilo što bogatije, idealan aparat za tjesteninu bi trebao dolaziti s višestrukim nastavcima za različite vrste tjestenine, kao što su špageti, fettuccine, lasagne, pa čak i krpice, te omogućiti prilagodbu debljine tjestenine. Ova prilagodljivost ne samo da potiče eksperimentiranje u kuhinji, već ti omogućuje i da svaki put kada koristiš pasta maker, to bude jedinstveno iskustvo.

Za one s ograničenim prostorom, kompaktne mašine za tjesteninu su savršeno rješenje. Traži modele koji se lako mogu skladištiti, a neki od njih dolaze i s posebnim kutijama ili torbama za pohranu, čime se osigurava njihova zaštita kada nisu u upotrebi.

Slijedi ove savjete i bez problema ćeš pronaći najbolji aparat za tjesteninu za pripremu nezaboravnih gastro specijaliteta u udobnosti vlastite kuhinje.

25 proizvoda
Philips HR2665/96 aparat za tjesteninu
9 ponuda
Stavi u listu želja
Domy Posuda za dizanje tijesta
2 ponude
Stavi u listu želja
DOMY posuda za dizanje tijesta, 10l
2 ponude
Stavi u listu želja
Laica PM2000, aparat za tjesteninu
4 ponude
Stavi u listu želja
Laica APM0060, aparat za tjesteninu
1 ponuda
Stavi u listu želja
Imperia nastavak za špagete, 2 mm
1 ponuda
Stavi u listu želja