Filtriraj rezultate
Traženi proizvod više nije dostupan, probajte promijeniti kriterije pretrage!

Auto tepisi

2189 proizvoda

Zadrži unutrašnjost automobila čistom i urednom tako što ćeš uložiti u kvalitetne auto tepihe. Bilo da su to gumeni tepisi za auto ili tekstilni tepisi za auto, svaka opcija nudi svoje prednosti.

Gumeni auto tepisi su izdržljivi i jednostavni za održavanje. Savršeni su za korištenje u mokrim i bljuzgavim uvjetima jer voda i blato ostaju na tepihu, što olakšava čišćenje. Jednostavno ih izvadiš iz automobila, istreseš i opereš. Gumeni otirači za auto posebno su popularni među vozačima koji žive u područjima s puno kiše ili snijega, ili za one koji često prevoze alat ili opremu koja može zaprljati unutrašnjost vozila. Tekstilni tepisi za auto pružaju dodir elegancije i udobnosti.

Bez obzira na to odabereš li gumeni ili tekstilni tepih za auto, važno je da tepisi točno odgovaraju obliku i veličini automobila. Također provjeri imaju li tepisi protuklizne površine s donje strane, što je ključno za sigurnost tijekom vožnje jer sprječava klizanje tepiha ispod pedala.

Uloži u auto tepihe koji štite automobil i doprinose estetskom dojmu. Pregledaj široku ponudu i pronađi idealne tepihe koji će udovoljiti tvojim potrebama i stilu vožnje.

2189 proizvoda
LUX tekstilni tepih KIA Stonic 17>
1 ponuda
Stavi u listu želja
LUX tekstilni tepih TOYOTA C-HR 17>
1 ponuda
Stavi u listu želja
LUX tekstilni tepih JAGUAR XE 2015>
1 ponuda
Stavi u listu želja
tepih GumLux Comfort, gumeni
3 ponude
Stavi u listu želja
LUX tekstilni tepih CITROEN C3 16>
1 ponuda
Stavi u listu želja
LUX tekstilni tepih Audi Q7 05>14
1 ponuda
Stavi u listu želja
Tornado tekstilni tepih SAAB 93 08>
1 ponuda
Stavi u listu želja