Ostali članci

Novo na Nabava.net - Pogledaj povijest cijene proizvoda

Na našim stranicama proizvoda od sada te čeka još jedna nova funkcionalnost. Pripremili smo ti graf povijest najniže cijene koji pokazuje kako se kretala cijena željenog proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Povijest cijena na desktopu

povijest cijena na mobitelu

Povijest cijena na mobitelu

Kupuješ novi proizvod i odlučio si usporediti cijene na Nabava.net? Odlično, prvi korak k najpovoljnijem izboru već si napravio. Međutim, vidio si koja trgovina ima najnižu cijenu i dalje nisi siguran trebaš li kupiti taj proizvod sada ili ipak ne. Možda postoji neki povoljniji trenutak za kupovinu kada je cijena još manja?

Kako bi ti maksimalno olakšali proces izbora i kupovine, od sada na svakom proizvodu na Nabava.net možeš pronaći i graf naziva Povijest najniže cijene. Kada ga otvoriš, prikazat ćemo ti koja je bila najniža cijena u vremenskom periodu koji te zanima: mjesec dana, tri mjeseca, pola godine, jedna godina ili dvije godine, ali i kako se općenito kretala najniža cijena u tom periodu.

Na taj način možeš shvatiti u kojem dijelu godine tvoj proizvod s cijenom raste, a u kojem pada pa prema tome i planirati svoju kupovinu. Pogledaj kako to izgleda na primjeru PlayStationa 5:

Vjerujemo kako će ti ovaj podatak znatno olakšati kupovinu kao i samo planiranje kada kupiti željeni proizvod. A proizvode i dalje možeš dodavati u listu želja kao i primati obavijesti kada cijene padne ispod zadane vrijednosti. Sve što ti treba da dođeš do najbolje ponude nalazi se na Nabava.net.