Ostali članci

3 prijedloga koji Quadro TV kupiti

Došlo je vrijeme kada trebaš kupiti novi televizor i ne znaš otkuda krenuti? Izdvojili smo nekoliko popularnih Quadro televizora koji bi ti se mogli svidjeti zahvaljujući svojim zanimljivim specifikacijama i odličnim cijenama.

1. Quadro LED-40FDA307

quadro

Ovaj 40-inčni (102 cm) LED televizor dolazi s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela. Uređaj podržava HEVC.26 vrstu kodiranja, a to znači da ti ne treba digitalni prijemnik da bi gledao televizijske programe od kada se prošle godine prešlo na DVB-T2 signal.

Nije riječ o pametnom televizoru pa, ako planiraš streamati stvari s interneta, trebat će ti media player ili kabel za spojiti laptop.

Ovaj Quadro televizor je i više nego solidan komad tehnologije za korisnike koji nisu previše zahtjevni, a žele kvalitetan uređaj s odličnom slikom.

2. QUADRO LED-49UHD100

quadro

Ovdje se već radi o nešto malo ozbiljnijem. S dijagonalom od 49 inča (124 cm) i UHD rezolucijom od 3840 x 2160 piksela uživat ćeš u kristalno čistoj slici istaknutih boja. Također se radi o pametnom televizoru, tako da na njemu možeš streamati kakve god sadržaje želiš.

Velike ekran i super rezolucija - ovo je pravi televizor za filmoljupce.

3. Quadro LED-43FHD102

quadro

Ovo je još jedan model televizora Full HD rezolucije, ovog puta malo većih dimenzija. Dijagonala iznosi 43 inča, odnosno 109 cm. I ovaj model podržava HEVC.265 vrstu kodiranja, no, za razliku od prvog modela s ove liste, ovdje je riječ o SMART TV-u.

Velika slika i pregršt sadržaja dostupnih putem smart opcije čini ovaj televizor zanimljivim i manje zahtjevnim korisnicima i filmoljupcima.