nabava.net

Adidas odjeća i obuća do -38% do 24.9.!

Ugrabi Adidas tenisice u Hervis web shopu i počasti se top sportskom markom iz jedne od najboljih trgovina sportskom opremom po fenomenalnoj cijeni. Izdvojili smo nekoliko modela ženskih i muških Adidas tenisica koje bi ti se mogle svidjeti.

1. Adidas Advantage

Ove udobne i lijepe tenisice oduševit će svakog muškarca koji traži kvalitetnu i izdržljivu obuću u kojoj će provoditi većinu svojeg vremena. Jednostavni dizajn garantira da ćeš tenisice moći nositi s različitim kombinacijama, a tu je i pjenasti uložak kako ne bi samo dobro izgledao, nego se tako i osjećao.

2. Adidas vs. Advantage

Prepoznatljive tri pruge koje krase stranu većine Adidasove obuće na ovom su modelu u zgodnoj kombinaciji plave i crvene boje. Klasičan dizajn sa sobom donosi i klasičnu Adidasovu kvalitetu, udobnost i sigurnost.

3. Adidas Questar Flow 

Adidas

Tvoj aktivni mališan s ovim će tenisicama biti spreman za sve terene na kojima će se naći njegove nožice. Adidas Questar Flow su lagane i udobne tenisice namijenjene djeci, kao stvorene za trčanje i aktivne gušte u slobodno vrijeme, dok mekani jastučići garantiraju adekvatnu potporu i sigurnost.

4. Adidas Galaxy 4

Trčanje je s razlogom jedna od najpopularnijih sportskih aktivnosti, ali da bi se smanjila mogućnost eventualnih ozljeda, trebat će ti kvalitetna tenisica koja pruža stabilnost i sigurnost. Adidas Galaxy 4 vrhunske su ženske tenisice za trčanje, bilo na spravi za trčanje ili na vanjskom terenu. 

5. Adidas Ozweego Run

Možda su namijenjene trčanju, ali to ne znači da te neće odlično služiti u svakodnevnim situacijama. Ove ženske tenisice atraktivnog dizajna toliko su udobne, da ćeš imati osjećaj hodanja kao po oblacima.