Ostali članci

Top alati: web mjesto za mehaničare i vulkanizere

Kada stručnjaci iz automobilske industrije naprave web shop, tada znaš da ćeš u njemu na jednostavan način pronaći apsolutno sve što ti treba.

Top Alati

Stranice web shopa Top alati pravi su mali raj za autoservisere, vulkanizere i sve stručnjake, amatere i vozače koji vole zamastiti ruke u vlastitoj radionici. Iz male međimurske prodavaonice autodijelova u nešto manje od dva desetljeća Top Alati izrasli su u trgovinu specijaliziranu za prodaju, montažu i servis alata i autoservisne opreme na području Hrvatske i istočne Europe.

Sve što ti je potrebno u radionici pronaći ćeš u svega nekoliko klikova - od ručnog, specijalnog i hidrauličnog alata, preko raznih vrsta dizalica, do opreme za radionicu. Osim toga, čeka te i set alata za fazu motora, specijalni alat i sve za dijagnozu vozila, alati i oprema na zrak poput industrijskih kompresora i pneumatskih alata i pištolja, te akumulatorski i električni alat.

Od brendova možeš birati između proizvoda s potpisom Asta, Dedra, Fasep, Ferdus, Fiac, HBM, Kema, Lamco, Redats, Resser, Richmann, Ruff, Satra, TipTopol, Verksen i Weber kvalitete, te TopAlati kao vlastiti brend.

Osim gotovinom u TopAlati poslovnici u Prelogu, preko web shopa naručene proizvode možeš platiti pouzećem u trenutku dostave ako paket ne teži više od 50 kg. Dostavu vrše Overseas i Lagermax, a njezina cijena se izračunava na temelju težine paketa i adrese kupca.

Top Alati je web shop s DNK-om automehaničara gdje možeš biti siguran da će stručno i ljubazno osoblje i bogata online ponuda zadovoljiti sve tvoje radioničarske potrebe.