nabava.net

Što pokloniti dečku za Valentinovo

Dan zaljubljenih je pred vratima, a ako si i ti među onima koji taj dan naveliko slave, vjerojatno muku mučiš s razmišljanjem što kupiti svom dečku. Kako bi ti barem malo olakšali, pripremili smo listu 5 ponešto drugačijih, ali opet korisno-šaljivih poklona za Valentinovo 2019.

5 ideja za poklon za valentinovo za dečka

1. Fitness narukvica

Gadget koji postaje sve popularniji i popularniji. Nije baš najučestaliji poklon za Valenitnovo, ne iskaču srca i ruže iz pakiranja, ali takve poklone ionako nećeš pronaći na našoj listi. 

Fitness narukvica je poklon koji je koristan, a na kojem će ti tvoja polovica (bolja ili lošija, sama procijeni) biti zahvalna. Super je stvar što neke fitness narukvice izgledaju prilično elegantno pa ih se lako može ukomponirati u svaki outfit. 

Kvalitetnu fitness narukvicu možeš pronaći već za 200-tinjak kuna pa vjerujemo da ti ovaj poklon neće probiti predviđeni ljubavni budžet. A ako ti u svemu fali srca, ljubavnih poruka i ruža, predlažemo da kupiš jedan takav papir za zamatanje i u njega omotaš fitness narukvicu.

Huawei Band 3 fitness narukvica

2. Bežične slušalice

Ako ti je dragi zaljubljenik u glazbu i redovito se pravi da te sluša dok zapravo ima slušalice u ušima, olakšaj mu život i pokloni bežične slušalice.

Bežične slušalice u pravilu se s uređajima spajaju putem bluetootha, odbacuju žice i time ti omogućuju puno veću fleksibilnost. Njih će posebno cijeniti rekreativni sportaši koji tijekom treninga slušaju glazbu. Bilo da ti momak trči ili ide u teretanu, micanje žica iz njegove perspektive bit će pun pogodak.

A gdje je tu ljubav? Papir sa srcima, naravno.

Bluetooth bežične slušalice JBL

3. Parfem

Složiti popis poklona za bilo koju svrhu, a da u njemu nema parfema gotovo je nemoguće. Prošla su vremena kada su muškarci osvajali svojim opojnim mirisima i zavodili mirisom znoja nakon napornog radnog dana. Čisto ono, da se zna da je to muško.

Živimo u vrijeme u kojem i muškarci uživaju u parfemima i u kojem je postalo jasno da miris znoja i nije baš takav afrodizijak kako se nekada mislilo. Na tvoju sreću, pred Valentinovo mnoge trgovine parfeme stavljaju na fine akcije pa dobar parfem možeš pronaći i za 100-tinjak kuna.

Svakako pogledaj ponudu parfema kao i aktualne kataloge na kojima možeš pronaći parfeme na akciji za Valentinovo.

Versace parfem za muškarce

4. Ručni sat

Ovo je poklon ipak za ozbiljnog gospodina čovjeka ili barem za onoga koji to želi biti. Ovdje ti je izbor gotovo pa neograničen, od sportskih satova do elegantnih poslovnih.

Kad mu pokloniš sat, više ti neće moći reći da je izgubio pojam o vremenu i da je zbog toga došao malo kasnije doma. Šalu na stranu, sat kao poklon odiše ozbiljnošću pa možda i nije najbolji odabir za one koji su Valentinovo dočekali s punih 15 dana sretne veze.

I prije nego ga obraduješ novim ručnim satom, nemoj zaboraviti ljubavni papir i lijepu ljubavnu porukicu. Ipak je Valentinovo.

Casio muški ručni sat

5. WC golf set

Naši su stari na wc obično nosili novine. Mlađe generacije na njega ne idu bez mobitela, a s ovim poklonom izabraniku srca svoga omogućit ćeš da pri odlasku na wc ne mora razmišljati koja će mu biti zanimacija.

Tamo će ga već čekati ovaj WC golf set kojim će moći ubiti dosadu i zaigrati partiju golfa. Jednostavno ovo je poklon koji sam od sebe govori - ženi me, tako da, nemoj se iznenaditi ako dan nakon što mu pokloniš ovu ljepotu, on tebi pokloni prsten koji čekaš duže nego što je Penelopa čekala Odiseja.

Golf set za wc