nabava.net

Dobi - Budućnost u vašem domu

Ne radi se o malenom vilenjaku i velikom fanu Harry Pottera, već o novoj trgovini na Nabava.net stranicama koja će oduševiti zaljubljenike u tehnologiju i pametne gadgete.

Dobi

Dobi je trgovina zanimljivog imena i još boljeg asortimana. Omogućuju da opremiš svoj dom pametnim uređajima i njima brzo i učinkovito upravljaš pomoću jednostavne aplikacije.

Od opreme za pametnu kuću pronaći ćeš senzore, termostate, utičnice, rasvjetu, centralne jedinice, daljinske upravljače, kamere, pametne brave, prekidače, smart home pakete i video zvona.

Osim pametnog doma, tvoj život olakšat će i drugi pametni gadgeti poput pametnih satova i narukvica, Android TV-a i pametnih zvučnika, a tu su i električni romobili, bicikli i skuteri. Na kraju spomenimo i pametne uređaje poput robotskih usisavača, električnih četkica i kuhala za vodu.

Opcije plaćanja uključuju American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Diners kartice, plaćanje po ponudi uplatnicom/virmanom ili internet bankarstvom te plaćanjem pouzećem. Dostava iznosi 35 kuna, ali ako naručiš proizvode vrijednosti veće od 3.500 kuna, oni će ti biti dostavljeni bez dodatnog troška.