Ostali članci

Galko torbe i kožna galanterija

Ako se u nešto isplati uložiti, to su kvalitetni kožni predmeti. Bilo da je riječ o kožnoj torbi, novčaniku ili remenu, uz pravilnu brigu služit će vas godinama. Zanimljivu ponudu kožnih proizvoda pronaći ćete u Galko web shopu.

Galko

U skoro 25 godina, Galko je iz malog obiteljskog obrta izrastao u vodećeg proizvođača torbi i kožne galanterije koji danas zapošljava više od sedamdeset djelatnika. 

Osim torbi, novčanika i remena, u ponudi Galko web shopa pronaći ćete velik izbor etuija (za dokumente, mobitel, ključeve, naočale i vizitke), mape za rokovnik, privjeske, rukavice i kožne setove. 

Kožna galanterija nije jedino u Galkovoj ponudi. Ako trebate papire, bilježnice, registratore, olovke i ostali uredski pribor, pronaći ćete ih u Galku. Štoviše, njihovo stručno osoblje pomoći će vam i u pronalasku rješenja za korporativne i poslovne darove.

U Galko web shopu plaćati možete internet bankarstvom ili PayPalom (Amex, Diners, Visa, MasterCard i Maestro). Troškovi dostave na području Republike Hrvatske iznose 25 kuna za narudžbe do 300 kuna. Za sve iznad toga, dostava je besplatna.

 

Povezani proizvodi