nabava.net

Kvantum-tim - najveća medicinska trgovina u Hrvatskoj

Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, a u to se odlično razumije najnoviji član Nabava.net obitelji. Kvantum-tim najveća je medicinska trgovina na prostorima Lijepe naše čije proizvode odsad možete uspoređivati i na našim stranicama.

Kvantum-tim

Kvantum-tim jedna je od vodećih tvrtki u Hrvatskoj u veleprodaji ljekraničkih i medicinskih proizvoda. U njihovoj internet trgovini pronaći ćete više od 2.000 proizvoda za obiteljsko zdravlje i mediicnske proizvode.

Tlakomjeri, setovi za pedikuru i manikuru, organizatori za lijekove, dodaci prehrani, osobne vage, dioptrijske naočale i sve ostalo potrebno za dobru opremljenu kućnu ljekarnu, ali i za u profesionalne svrhe.

Naručene artikle plaćati možete pouzećem, uplatom na račun, svojim PayPal računom, American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Diners karticama, pa čak i Bitcoinom. Ako naručite do 13 sati, narudžba će vam biti poslana odmah isti dan. Kasnije narudžbe šalju se idući radni dan. 

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 250 kn. Za narudžbe između 150 i 250 kn iznosi 15 kn, odnosno 25 kn za narudžbe vrijednosti ispod 150 kn.