nabava.net

Medical direct - hrvatska medicinska web trgovina

U zdravom tijelu zdrav duh stara je poslovica koje se često sjetimo, ali što kada je kasno i tijelo nije zdravo kao što bi trebalo biti? Tu u pomoć uskače nova trgovina na Nabava.net stranicama sa svojom bogatom ponudom i odličnim cijenama.

Medical Direct

Web shop Medical Direct specijaliziran je za prodaju medicinskih proizvoda. U njihovoj bogatoj ponudi čeka te respirativni program poput inhalatora, aparata za vježbe disanja, boca i koncentratora kisika, toplomjeri, tens uređaji, antidekubitalni madraci, toaletna pomagala, pomagala za kretanje poput invalidskih kolica i hodalica, pomagala za njegu bolesnika poput bolničkih kreveta, dizalica i naslona, vage, kutijice za lijekove, električne grijače deke i jastuci, dodaci prehrani, oprema za ordinaciju i još mnoštvo toga što medicinskom osoblju i pacijentima treba u svakodnevnom radu i životu.

Naručene proizvode moguće je platiti pouzećem ili uplatom na račun. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 kn, a svoju ćeš pošiljku dobiti između 1 i 5 radnih dana. Osim u Hrvatskoj, Medical Direct dostavlja i u većinu zemalja EU.