nabava.net

Recositech - prodaja rabljenih računala s Windows 10 Pro licencom

Refurbished IT oprema odličan su spoj uštede i brige o okolišu i štednji energije. Upravo se time bavi najnoviji web shop na Nabava.net stranicama.

RecosiTech dio je RECOSI Group (Regional and European Co-Operative for Social Industry) franšize koja se bavi prodajom rabljenih računala s Windows 10 Pro licencom. Radi se o HP, Dell i Apple prijenosnim i desktop računalima, visoke su kvalitete i izvrsno očuvani, a dolaze i s jednom godinom jamstva.

Svoje proizvodne i skladište prostore firma ima u Irskoj, gdje obnavlja i testira računalnu opremu kupljeno isključivo iz B2B sektora. Tako njihovi korisnici, kao što su škole, neprofitne organizacije, studenti i drugi korisnici, mogu biti sigurni da dobivaju opreme najviše kvalitete.

Naručene proizvode možeš platiti prijenosom na transakcijski račun, PayPalom, MasterCard, American Express, Diners, Visa, Visa Electron i Maestro kreditnim i debitnim karticama, a u Sloveniji je dostupno i plaćanje pouzećem.

Dostavna služba za dostavu paketa je DPD, a njihove usluge platit ćeš 48 kuna. Ako ne želiš platiti dostavu, proizvod možeš osobno preuzeti u njihovim poslovnicama.