Ostali članci

Roštilj.hr - za najbolji roštilj

Roštiljanje je pojam koji vežemo uz sunčane ljetne vikende, no nikada nije prerano krenuti u pripremu. Kako bi vam u tome pomogli, od sada na Nabavi možete uspoređivati proizvode web trgovine Roštilj.hr.

Roštilj.hr

Osim vrhunske ponude ugljenih, plinskih i električnih roštilja, u Roštilj.hr internet trgovini pronaći ćete bogat asortiman dodatne opreme za roštilj poput ploča, posuda, stalaka, termometra itd. Tu su još razni noževi i pomagala, peke i gradele, gus i algus posude i tave, porculansko i stakleno posuđe i čaše, posude za kuhanje, pribor za jelo, daske za rezanje i još mnogo toga.

Osim što na Roštilj.hr možete kupovati sve što vam je potrebno za najbolji roštilj, na stranici ćete pronaći različite recepte od kojih rastu zazubice i odgovore na brojna pitanja o roštiljanju. Za sva dodatna pitanja možete zatražiti pomoć Roštilj.hr ekipe.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 400 kn, a sve proizvode sa zaliha bit će vam poslane unutar 24 sata. Plaćati možete pouzećem, internet bankarstvom i Pay-Palom.