Ostali članci

Selectedd: inovativni i inspirativni dizajnerski predmeti i pokloni

A sada, nešto sasvim drugačije. Ovakve internet trgovina rijetkost su na Nabava.net stranicama i mi smo ostali oduševljeni. Ako voliš kupovati luksuzne i originalne poklone, privatne ili poslovne, Selectedd je online mjesto za tebe.

selectedd

Kategorije na Selectedd posložene su ovisno za koga kupuješ poklon (za nju ili za njega), odnosno kakve prirode želiš da poklon bude (za ured, putovanja, lifestyle, gourmet, tech&music...). Od geometrijskih otvarača za boce i gourmet seta za pripravljanje gina, preko boce za vodu koja ujedno može služiti kao masažer i smartfon projektora, do seta za njegu biciklista i prenosivog roštilja. 

Osim zanimljive ponude za privatne korisnike, Selectedd omogućuje veće narudžbe za poslovne korisnike, kao i za hotele i restorane.

Možeš plaćati American Express, Diners, MasterCard i Visa karticama, pouzećem (gotovinom i karticama), općom uplatnicom, virmanom i internet bankarstvom. Dostava, koja inače iznosi 26 kn za pakete do 2 kg, odnosno 29 kn za pakete do 5 kg, besplatna je za narudžbe iznad 300 kuna.

Povezani proizvodi
Casio kalkulator FX-991ES
5 ponuda
Stavi u listu želja
Casio kalkulator FX-991 EX
5 ponuda
Stavi u listu želja
Casio kalkulator FX-991EX, crni
6 ponuda
Stavi u listu želja