nabava.net

Taurus Info - sve za tvoj ured

Nema ureda kojemu ne treba IT oprema i uredski materijali poput printera, papira, i notesa za bilješke. Sve što im je potrebno za normalno funkcioniranje ureda, firme će pronaći u najnovijoj trgovini na Nabava.net.

Web shop Taurus Info u svojoj ponudi ima uredska i prijenosna računala, printere i pripadajuću opremu poput ribona i zamjenskih tinti, uredske stolice te uredski materijal poput blok kocki, kolegija i samoljepljivih papira.

No, u njihova velika ponuda usmjerena je i na vrijeme koje provodimo izvan ureda. Čekaju te televizori, akcijske kamere, mini linije, osvježivači zraka prijenosni radio uređaji, karaoke itd.

Međutim, primarna djelatnost web shopa Taurus Info je uvoz i distribucija G&g tonera, tinti i ribona. G&G toneri jedini su u Hrvatskoj testirani u laboratoriju, pa se u njihovu kvalitetu možeš uvijek pouzdati.

Narudžbe možeš platiti jednim od tri načina: karticom, uplatom po ponudi te pouzećem kod preuzimanja pošiljke. Dostava se plaća 35 kuna, osim kada vrijednost narudžbe prelazi 500 kuna. U tom je slučaju dostava besplatna.