Filtriraj rezultate

Mjenjačka ulja

52 proizvoda

Mjenjačka ulja su specijalno formulirana kako bi pružila maksimalnu zaštitu i učinkovitost za sve vrste mjenjača, bilo da je riječ o ručnim ili automatskim sustavima.

Ulje za mjenjač igra vitalnu ulogu u održavanju glatkog rada mjenjača, smanjujući trenje između mehaničkih komponenata, štiteći ih od trošenja i prekomjernog zagrijavanja. Pravilno odabrano mjenjačko ulje također pomaže u smanjenju potrošnje goriva i osigurava tiši rad vozila.

Renomiranih brendovi Liqui Moly, Total, Mannol, Castrol i Motul poznati su po visokokvalitetnim formulacijama koje zadovoljavaju specifične zahtjeve proizvođača automobila. Odaberi bilo koji od ovih brendova i značajno ćeš povećati pouzdanost i performanse vozila.

Ulja za mjenjač dolaze u pakiranjima od 1 l i 5 l. Bilo da trebaš samo malo dopuniti razinu ulja ili planiraš potpunu zamjenu, možeš odabrati količinu koja najbolje odgovara tvojim zahtjevima.

Kada odlučuješ koje ulje za mjenjač kupiti, pridržavaj se specifikacija koje preporučuje proizvođač tvojeg automobila jer svaki model ima specifične zahtjeve kada su u pitanju viskoznost i tip ulja.

Investiraj u kvalitetna mjenjačka ulja i osiguraj dugotrajnu zaštitu i neometan rad mjenjača automobila. Nemoj dopustiti da neprikladno ulje smanji životni vijek mjenjača ili utječe na učinkovitost vožnje. Izaberi pravo ulje i uživaj u svakom kilometru koji prijeđeš!

52 proizvoda
Motul TRANSOIL 10W30
1 ponuda
Stavi u listu želja
Total Fluide ATX 1L
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motul ulje Gearbox 80W90, 1 l
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motul GEAR 300 75W90
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motul ulje TransLube SAE 90, 350 ml
1 ponuda
Stavi u listu želja
Motul MOTYLGEAR 75W90
1 ponuda
Stavi u listu želja
Castrol ulje Transmax Dual 1L
1 ponuda
Stavi u listu želja