Filtriraj rezultate

Pribor i kistovi za šminku

169 proizvoda

Istraži ponudu pribora za šminku, kistova za šminkanje i ostalih alata koji će ti pomoći da uvijek izgledaš najbolje.

Popularan izbor su Real Techniques kistovi. Mekani i izdržljivi, savršeni su za ravnomjerno nanošenje šminke. Bez obzira na to tražiš li kist za tekući puder, kist za mineralni puder, kabuki kist ili kist za highlighter, Real Techniques kistovi nude sve što ti je potrebno za besprijekoran izgled.

Za nanošenje tekućeg pudera tu je originalna Beautyblender spužvica. Njezina posebna tekstura omogućuje lako blendanje i postizanje prirodnog izgleda

Kako bi tvoji kistovi i spužvice uvijek izgledali besprijekorno, koristi specijalizirani set za čišćenje make-up kistova.

Osim kistova, u ovdje te čekaju i razni drugi alati za uređivanje lica. Za precizno nanošenje umjetnih trepavica tu je aplikator za trepavice koji olakšava postupak i osigurava savršeno postavljanje trepavica. Uvijač za trepavice pomaže naglasiti prirodne trepavice, dajući im dodatni volumen i uvijenost.

Kako bi tvoj make-up kutak bio uredan, tu je organizator za šminku. Organizatori omogućuju pregledno i praktično skladištenje make-up proizvoda i alata, čineći prostor urednim i lako dostupnim.

169 proizvoda
Trimer za oblikovanje obrva
1 ponuda
Stavi u listu želja
MAC Brush 184S kistovi 1 kom
1 ponuda
Stavi u listu želja
Wet n Wild Brushes kistovi 1 kom
1 ponuda
Stavi u listu želja