nabava.net

 • SCHOCK Dike 502.120 Chrom Tuš slavina za sudoper; Brand: SCHOCK; Schock Dike slavina opremljena je s izvlačnim tušem s dvostrukim mlazom koje imaju zaštitu od kamenca. Pruža zadovoljstvo prilikom ispiranja posuđa.

  SCHOCK Dike 502.120 Chrom Tuš slavina za sudoper; Brand: SCHOCK; Schock Dike slavina opremljena je s izvlačnim tušem s dvostrukim mlazom koje imaju zaštitu od kamenca. Pruža zadovoljstvo prilikom ispiranja posuđa.

      • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
      • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
      • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini Raspoloživost potrebno provjeriti
      • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini U dolasku, po narudžbi
      • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini Nije raspoloživo

      Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za SCHOCK Dike 502.120 Chrom Tuš slavina za sudoper; Brand: SCHOCK; Schock Dike slavina opremljena je s izvlačnim tušem s dvostrukim mlazom koje imaju zaštitu od kamenca. Pruža zadovoljstvo prilikom ispiranja posuđa.. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda SCHOCK Dike 502.120 Chrom Tuš slavina za sudoper; Brand: SCHOCK; Schock Dike slavina opremljena je s izvlačnim tušem s dvostrukim mlazom koje imaju zaštitu od kamenca. Pruža zadovoljstvo prilikom ispiranja posuđa.. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima.

    Ostavi komentar

   spinner