Filtriraj rezultate

Spužve za poliranje

8 proizvoda

Bilo da se radi o ručnom poliranju ili uz korištenje polirke, prava spužva značajno utječe na kvalitetu i učinkovitost poliranja. S pravim alatom poput spužve za poliranje auta, vune za poliranje i specijaliziranih padova za poliranje postići ćeš zavidne rezultate.

Jedna od popularnih opcija je spužva za poliranje 180mm. Idealna je za rad s većim površinama te brzo i učinkovito uklanja manje ogrebotine i nečistoća s laka. Spužva ove veličine savršena je za korištenje s polirnim mašinama te pruža dobru kontrolu i pokrivenost, a od brendova ti preporučujemo Sonax spužve za poliranje.

Vuna za poliranje auta ili wool pad je izuzetno efikasna za agresivnije poliranje koje zahtijeva uklanjanje dubljih ogrebotina ili oksidacije. Vuna je odlična za prve faze poliranja, pripremajući površinu za finalne završne radove s finijim spužvama.

Kada je riječ o detaljima i finišima, polirni plastelin je visoko cijenjen zbog sposobnosti da izgladi površinu i daju sjajan završni sloj. 3M spužva za poliranje je još jedna premium opcija koja obećava izvrsne rezultate zahvaljujući svojoj izdržljivosti i efikasnosti.

Za one koji preferiraju ili trebaju ručno poliranje, spužva za ručno poliranje je dostupna i idealna za manje ili teže dostupne površine gdje korištenje polirke nije praktično.

Kvalitetna spužva za poliranje je neophodna za postizanje profesionalnih rezultata. Uz pravilnu tehniku i kvalitetne proizvode tvoj će automobil izgledati kao da je upravo izašao iz salona. Opremi se najboljim spužvama za poliranje i uživaj u sjajnom finišu automobila.

8 proizvoda
Dremel 421

Dremel 421

2,59 €
1 ponuda
Stavi u listu želja
Dremel 429

Dremel 429

od 4,56 €
2 ponude
Stavi u listu želja
Dremel 414

Dremel 414

2,79 €
1 ponuda
Stavi u listu želja
Dremel 423S

Dremel 423S

od 3,21 €
2 ponude
Stavi u listu želja
Dremel 422

Dremel 422

od 6,39 €
2 ponude
Stavi u listu želja