Filtriraj rezultate

Sredstva za uklanjanje kukaca, smole i ljepila

6 proizvoda

Tragovi kukaca, smole i ljepila mogu oštetiti lak i površinu vozila ne ukloniš li ih na vrijeme. Učinkovito su rješenje specijalizirani proizvodi osmišljeni za čišćenje ovih tvrdokornih nečistoća kojima ćeš spriječiti trajnu štetu u obliku mrlja i erozije laka.

Sredstva za uklanjanje kukaca, smole i ljepila su jednostavna za korištenje i sigurna za sve vrste automobilskih površina, uključujući lak, staklo i plastiku.

Primjena je jednostavna: samo nanesi sredstvo na zahvaćeno područje, ostavi da djeluje nekoliko minuta i obriši čistom, suhom krpom. Za izrazito tvrdokorne ostatke ponovi proces ili koristi spužvu za dodatno trljanje. Obavezno prvo isprobaj proizvod na manje vidljivom dijelu vozila kako bi se uvjerio da neće doći do oštećenja.

Za najbolje rezultate sredstva za uklanjanje kukaca, smole i ljepila koristi redovito, posebno nakon dužih putovanja ili vožnje kroz prirodu gdje je veća vjerojatnost da će se automobil zaprljati.

Ne dopusti da tvrdokorni ostaci naruše izgled i integritet tvojeg vozila. Uz prava sredstva za uklanjanje kukaca, smole i ljepila tvoj automobil može i dalje izgledati sjajno i održavati svoju vrijednost.

6 proizvoda