Filtriraj rezultate

Tamponi i ulošci

28 proizvoda

Menstrualni ulošci dizajnirani su za intenzivniju zaštitu tijekom menstruacije. Libresse, Always, Naturella, Vir i Violeta nude visokokvalitetne menstrualne uloške koji se prilagođavaju tvojim pokretima, osiguravajući pouzdanu zaštitu bez curenja.

Za noćnu zaštitu, noćni ulošci su duži i imaju veći kapacitet upijanja, pružajući sigurnost tijekom cijele noći. Ovi ulošci su dizajnirani tako da sprječavaju curenje čak i tijekom najtežih dana ciklusa.

Menstrualne gaćice su inovativno rješenje koje pruža dodatnu sigurnost i udobnost. Ove gaćice imaju ugrađene slojeve koji upijaju tekućinu, pružajući zaštitu bez potrebe za dodatnim ulošcima ili tamponima.

Tamponi su popularan izbor za mnoge žene zbog svoje praktičnosti i diskretnosti. Tampax i OB tamponi dolaze u različitim veličinama i kapacitetima upijanja, prilagođeni tvojim potrebama.

Za žene koje su nedavno rodile, ulošci nakon poroda pružaju potrebnu zaštitu i udobnost tijekom perioda oporavka. Ovi ulošci su dizajnirani da budu nježni prema osjetljivoj koži i pružaju visoku razinu upijanja. Mrežaste hlače su također korisne za postporođajni period, pružajući dodatnu podršku i sigurnost uz uloške nakon poroda.

Istraži  ponudu i pronađi savršene proizvode za sebe, bilo da su to dnevni ulošci, menstrualni ulošci, tamponi, ili menstrualne gaćice. Ovdje ćeš pronaći sve što ti je potrebno za sigurnu i pouzdanu zaštitu.

28 proizvoda
Lines Idea Ultra x9 dan anatomski
1 ponuda
Stavi u listu želja
Always ulošci Platinum super 14
1 ponuda
Stavi u listu želja
to.to mrežaste hlače Large
1 ponuda
Stavi u listu želja
Always ulošci Platinum night 12
1 ponuda
Stavi u listu želja
Always ulošci Platinum normal 16
1 ponuda
Stavi u listu želja
Nuvenia Dailies ulošci 22 kom.
1 ponuda
Stavi u listu želja