Filtriraj rezultate
Traženi proizvod više nije dostupan, probajte promijeniti kriterije pretrage!

Tekućina za pranje stakla

7 proizvoda

Drži vjetrobransko staklo čistim i jasnim s pravom tekućinom za pranje stakla. Bez obzira na to je li zima ili ljeto, prava tekućina osigurat će sigurnije vožnje uz kristalno čisto staklo.

Zimska tekućina za stakla je neophodna u hladnim mjesecima. Zimski stakloper pruža dodatnu zaštitu s učinkovitim uklanjanjem soli i cestovnih prljavština.

Ta toplije mjesece tu je ljetna tekućina za stakla. Obično je lakša od zimske verzije i osmišljena je da učinkovito uklanja insekte i druge ljetne nečistoće s vjetrobranskog stakla.

Brendovi Sonax i Nigrin nude visokokvalitetne tekućine za pranje vjetrobranskog stakla za sve sezone. Sonax tekućina za pranje stakla je poznata po efikasnosti i sposobnosti da ostavi staklo bez tragova, dok Nigrin nudi sredstva posebno formulirana za dodatnu zaštitu i duže trajanje.

Nemoj zaboraviti na važnost odabira najbolje tekućine za pranje vjetrobranskog stakla, jer to nije samo pitanje čistoće – to je pitanje sigurnosti. Prava tekućina pomoći će ti da uvijek imaš jasan pogled na cestu, bez obzira na vremenske uvjete.

7 proizvoda