Filtriraj rezultate

Medikor tlakomjeri

2 proizvoda

Tlakomjer je medicinski uređaj koji omogućava mjerenje krvnog tlaka, vitalnog znaka za praćenje srčano-žilnog zdravlja. Uz pravilan odabir i upotrebu, tlakomjer može biti neophodan alat u upravljanju i praćenju vašeg zdravlja, posebno ako imate problema s krvnim tlakom ili ako ste u riziku od razvoja hipertenzije.

Vrste tlakomjera: Postoje različite vrste tlakomjera - od mehaničkih (aneroidnih) do digitalnih. Digitalni tlakomjeri nude automatsko mjerenje i obično su lakši za korištenje.

Mjesta mjerenja: Tlakomjeri za nadlakticu često se preporučuju zbog njihove preciznosti. Tlakomjeri za zapešće također su dostupni, ali mogu biti manje precizni ako nisu pravilno postavljeni.

Dodatne funkcije: Neki moderni tlakomjeri nude dodatne funkcije kao što su pohrana više čitanja, detekcija nepravilnog srčanog ritma i povezivanje s aplikacijama ili drugim pametnim uređajima.

Cijena: Kao i s mnogim uređajima, i cijene tlakomjera mogu varirati. Digitalni tlakomjeri obično su skuplji od aneroidnih, ali mogu biti vrijedni zbog dodatnih funkcija i jednostavnosti upotrebe.

Kvaliteta i pouzdanost: Važno je odabrati kvalitetan i pouzdan tlakomjer. Omron je jedan od poznatijih i priznatih brendova na tržištu, ali postoje i drugi visokokvalitetni proizvođači.

Akcije: Pratite akcije u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama kako biste možda pronašli kvalitetan tlakomjer po sniženoj cijeni.

Manžeta: Pravilna veličina manžete ključna je za točno mjerenje. Ako manžeta nije pravilne veličine, čitanja mogu biti netočna. Neki tlakomjeri dolaze s podesivim manžetama ili nude različite veličine.

Pravilan odabir tlakomjera ključan je za praćenje vašeg krvnog tlaka. Ako niste sigurni koji je tlakomjer najbolji za vas, posavjetujte se s ljekarnikom ili liječnikom. Kada nabavite tlakomjer, redovito ga provjeravajte i kalibrirajte kako biste osigurali točnost i održavali svoje zdravlje pod kontrolom.

2 proizvoda
Medikor tlakomjer Nano V2 Basic
1 ponuda
Stavi u listu želja
Medikor tlakomjer Nano V3 Smart
1 ponuda
Stavi u listu želja