SanDisk Ultra Dual Go 512 GB SDDDC3-512G-G46

Cijena od 60,00 € do 77,20 €
SanDisk Ultra Dual Go 512 GB SDDDC3-512G-G46
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C™ USB stick 512 GB crna SDDDC3-512G-G46 USB 3.2 (gen. 1), USB-C® USB 3.2 (1. gen.)

Olakšano dijeljenje pohraneTražite pohranu za USB Type-C™ i Type-A uređaje? Sa SanDisk Ultra® Dual Drive Go, možete jednostavno prenositi datoteke između pametnih telefona, tableta i Mac računala s USB Type-C i računala s USB Type-A. Na taj način možete osloboditi prostor za pohranu kako biste snimili još više fotografija i pregledavali ih na svim uređajima.2-u-1 flash pogon za USB Type-C™ i Type-A uređajeŽelite li prenijeti fotografije s pametnog telefona s USB Type-C priključkom na računalo? Evo rješenja: sa SanDisk Ultra Dual Drive Go možete jednostavno prenositi datoteke između pametnog telefona, tableta i Maca s USB Type-C i računala s USB Type-A.Oslobodite prostor za nove fotografijeMemorija vašeg pametnog telefona s USB Type-C priključkom je puna? Jednostavno priključite SanDisk Ultra Dual Drive Go i prenesite datoteke na USB flash pogon kako biste oslobodili prostor na svom pametnom telefonu. To znači da možete pohraniti još više fotografija s odmora, filmova, glazbe, igrica i drugog sadržaja. Povežite se i osigurajte automatskiAplikacija SanDisk Memory Zone omogućuje vam automatsko sigurnosno kopiranje najnovijih fotografija, video zapisa, glazbenih datoteka, dokumenata i kontakata. Ovi podaci neće biti izgubljeni čak i ako izgubite svoj pametni telefon.Brzo premjestite datoteke na svoje računaloSlanje fotografija e-poštom na druge uređaje stvar je prošlosti. Snažna USB 3.2 Gen 1 pohrana SanDisk Ultra Dual Drive Go nudi brzine čitanja do 400 MB/s za brz prijenos podataka na vaše računalo.Rotirajući dizajn za zaštitu priključakaJednostavno spakirajte uređaj u torbu. Dizajn osigurava da su konektori SanDisk Ultra Dual Drive Go flash pogona zaštićeni kada ste u pokretu.Jednostavan za transport kao privjesak za ključeveZahvaljujući otvoru na uređaju, memoriju možete pričvrstiti na privjesak za ključeve. To znači da uvijek imate rješenje sa sobom i da možete osloboditi prostor za pohranu u bilo kojem trenutku.Ovaj tekst je strojno preveden. SDDDC3-512G-G46
1
69,99 €
527,34 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za SanDisk Ultra Dual Go 512 GB SDDDC3-512G-G46. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda SanDisk Ultra Dual Go 512 GB SDDDC3-512G-G46. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0619659180140)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi