nabava.net

Viktor Motosport

https://viktormotosport.hr/

Načini plaćanja

  • Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom na Iban račun Viktor Moto Sport d.o.o..  U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Dostava

  • Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
  • Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Naknadne prijave manjka ili oštećenosti robe nećemo uzeti u obzir.  Povrat robe moguć je samo u slučaju krivo isporučene naruđbe ili tvorničke greške proizvoda. Garancija proizvoda vrijedi prema uputstvima svakog pojedinog proizvođača.

Lokacije

Zagreb