Ostali članci

Sponzorirani proizvodi

Uz prikazivanja asortimana proizvoda, oglašavanja bannerima i PR Combo Boxom, svoje proizvode možete oglašavati opcijom "Sponzorirani proizvodi".

Postoje dvije vrste sponzoriranih proizvoda:

  1. Sponzorirani proizvodi unutar kategorija

  2. Sponzorirani proizvodi na naslovnici


1. Sponzorirani proizvodi unutar kategorija

Ova vrsta oglašavanja na Nabava.net uključuje isticanje proizvoda unutar kategorija na vrhu popisa svih proizvoda. Nakon što klikne na istaknuti proizvod, korisnik je preusmjeren na stranice vaše trgovine.

Sponzoriranim proizvodima upravljate sami - samostalno određujete koje proizvode želite istaknuti, na koliko dugo te koliki budžet za to želite izdvojiti.

Cijena sponzoriranih proizvoda unutar kategorija iznosi 70 kn (9,29 €) / 1.000 prikazivanja.

Postavljanje sponzoriranih proizvoda te praćenje učinkovitosti jednostavno je i uvijek dostupno na korisničkom sučelju vaše trgovine.

1. U lijevom meniju kliknite na "Sponzorirani proizvodi" koji se nalazi na dnu popisa.

Otvorit će se tab u kojemu izabirete kategoriju u kojoj želite oglašavatidatume prikazivanja (jednom kada odaberete datume prikazivanja, više ih ne možete mijenjati!). Datumi ne moraju biti po redu. Primjerice, možete označiti samo parne datume, vikende itd. Moguće je zakupiti maksimalno 30 dana.

2. Kada izaberete kategoriju i datume prikazivanja, pojavit će se izračun dnevne i ukupne cijene prikazivanja.

Dnevna cijena prikazivanja razlikuje se ovisno o kategoriji i njezinoj popularnosti.

Kliknite na gumb "Kupi".

3. Otvorit će se stranica s novim prozorom. Tu ćete učitati sliku proizvoda, upisati njegov naziv i cijenu, te zalijepiti link na njega. Klikom na gumb "Spremi" pokrenut ćete kampanju.

4. Popis svih svojih kampanja pronaći ćete klikom na "Sponzorirani proizvodi" u lijevom meniju. Kampanje je moguće i ažurirati, tj. promijeniti sliku, naziv i cijenu proizvoda, te promijeniti link za preusmjeravanje.

2. Sponzorirani proizvodi na naslovnici

Osim unutar kategorija, moguće je zakupiti mjesto i na naslovnoj stranici, i to u prvom ili drugom redu. Riječ je o istaknutoj ponudi gdje odaberete nekoliko popularnih proizvoda iz svoje trgovine. Sponzoriranim proizvodima na naslovnoj stranici također upravljate sami.

Cijena sponzoriranih proizvoda na naslovnici je po dogovoru.