Ostali članci

Kako kupuju Hrvati na internetu? Saznaj na trećoj konferenciji za trgovce!

Udruga eCommerce Hrvatska, koja okuplja preko 500 webshopova i bavi se informiranjem i edukacijom web trgovaca, 8.10. u Almeria centru po treći puta organizira CRO Commerce 2021.

Glavna tema konferencije bit će utjecaj korona krize na e-commerce. Sudionici će saznati kako su se promijenile navike online kupaca, kako se razvijaju novi načini plaćanja te koje novitete planiraju dostavne službe, ali i kako uspješno surađivati s influencerima te koje nove zakonske promjene nas čekaju u domaćem i cross-border trgovanju.

Većina predavača i panelista bit će ljudi koji se bave trgovinom. Predsjednik Udruge Marcel Majsan predstavit će rezultate istraživanja koje je Udruga provela u suradnji sa svojim članovima o tome kako je lockdown utjecao na navike hrvatskih online kupaca. Teo Širola pričat će o razvoju Glovo aplikacije u toku pandemije.

Posjetitelje također očekuju paneli na temu online naplate, logistike, influencera i zakonskih promjena, brojne radionice te najava prve oznake povjerenja koju priprema udruga eCommerce Hrvatska za svoje članove u suradnji s nizozemskom tvrtkom Trustprofile.

Tradicionalno će se dodijeliti eComm Awards najboljim webshopovima članova Udruge.

Ulaznice je do 20.9. moguće nabaviti po promotivnoj cijeni od 750 kn. Nakon toga zainteresirani će morati izdvojiti 1500 kn za ulaz. Za punopravne članove Udruge ulaz je besplatan. Sve detalje možeš saznati na internet stranicama Udruge.